This week: Live Love Laugh #4

by - februari 10, 2013
De lente bloemetjes komen uit   Een oude liefde her ontdekt The Addams Family 
Veel gepraat met de Fysio en met school, worden nog spannende tijden  Heerlijk haken met
mooie kleurtjes  Nieuwe make-up, al in geen tijden gekocht! Nu mezelf maar eens verwend 
Een sterfgeval in de familie van een goede vriendin, bos rozen gestuurd 


Hebben jullie een fijne week gehad? Nog leuke dingen meegemaakt?You May Also Like

4 Reacties

 1. Fijne foto's en happy list :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Puur genieten :) Heerlijk! Ik ben heel benieuwd of er al bloemetjes te zien zijn bij mijn gekochte bloembollen! Mijn moeder mocht ze de afgelopen dagen verzorgen :) Heerlijk om de lente in huis te halen. Je bent weer lekker bezig met haken! Waar haal jij je patronen vandaan? Ik ken freubelweb, ravelry & soms zoek ik gewoon via google op patronen. Her en der bezoek ik soms wat blogs voor inspiratie.
  Hopelijk gaat er vooruitgang komen met je rug!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn lijstje! Mijn week is erg leuk geweest, vooral gewerkt maar ook een heerlijk weekend gehad <3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥