Welkom op Kersenbloesems

by - april 09, 2013


Edit:
De bedoeling was om eerst over te schakelen naar kersenbloesems.blogspot.nl en daarna naar
Kersenbloesems.com. Dit zijn twee stappen, en deze wou ik met een tussen pauze van elkaar
nemen. Maar het leek me toch handiger om deze stap kleiner te maken, zodoende heb ik de
domein naam al gekocht en zal deze url worden overgezet straks in Kersenbloesems.com.

You May Also Like

10 Reacties

 1. Het is goed om af en toe iets te veranderen.
  Zo trok ik laatst een inzichtkaart die daarover ging. Ik stond toen net op het punt om mijn website Nirvana-Spiritueel te veranderen en te verhuizen en heb ook maar meteen mijn twee startpagina's eens helemaal nagekeken, dode linken opgeruimd de pagina's een andere kleur gegeven.

  Leuke naam trouwens: Kersenbloesems
  Groetjes van Maria

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Soms moet je gewoon even lekker met de bezem erdoor inderdaad.
   Ik zat al een tijdje over een andere naam na te denken, aangezien Vampiireheart niet goed weergeeft waar deze site nu echt om gaat.

   Om het genieten van kleine dingen, en wat verwoord dat nu beter dan Kersenbloesems? ;) Later zal dit kersenbloesems.com gaan heten, maar voor nu wil ik iedereen de kans geven om mij weer te vinden. Dankje Maria!

   Verwijderen
 2. WOW, Dein Blog gefällt mir sehr gut und diese Kirschblüte passt einfach fantastisch dazu.
  Ich schicke liebe Grüsse und einen schönen Abend wünscht Bea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb je link veranderd hoor! (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Michelle wat een leuke naam heb je nu ik heb zelf wel geen blog of zo maar ik heb me wel toegevoegd vind het leuk om bij anderen te kijken enzo ik ben zelf niet zon goed schrijfster. vandaar ook maar het ziet er weer leuk uit.

  Groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Ik heb je linkt aangepast hoor. Ben nu wel heel benieuwd waarom je voor een .com hebt gekozen ipv blogspot?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel meid ^^ Ik wilde al heel lang een .com domein,maar ik stelde het steeds uit. Vanaf mijn 13e blog ik al en nu werd het tijd voor een stapje verder :)

   Verwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥