Zee-hondje

by - juli 15, 2014


Zo af en toe pakken we de auto om ergens anders te gaan wandelen. Onze omgeving is mooi, maar er zijn nog zoveel mooie natuur- en wandelgebieden om te ondekken...  Bentley is een heel makkelijk hondje en gaat graag een stukje met ons mee in de auto, ideaal want zo kan je nog eens ergens komen. Afgelopen weekend maakte we een tocht van 2.5 uur, richting het strand. 


Even heerlijk er tussenuit. Met niets anders dan het zand onder je voeten en de frisse  zeewind door je haren.Het water had een aangename temperatuur dus de schoenen  werden al snel uit gedaan. En Bentley.. hij vind het prachtig! Voor de derde keer zijn we nu met hem  naar het strand geweest en iedere keer durft hij net iets meer. 

Na wat rennen, spelen en zwemmen was meneer moe genoeg om af en toe even stil te staan voor een foto'tje. Als een echt zee-hondje gaat hij ook liggen zonnebaden. Even opdrogen, uitschudden en dan kunnen we weer op pad... 


You May Also Like

9 Reacties

 1. Wat ziet het er heerlijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heerlijk zo'n dag bij de zee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lijkt me heerlijk zo'n dagje aan de zee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,

  Haha, niet moeilijk dat ik in baie de somme géén zeehondjes kon spotten, ik zocht naar de verkeerde hondjes :-))
  Mooie foto's en wat tof dat jullie er zo van genoten. Maar waren halen jullie toch die zon vandaan?? Hier in België zou ze nu een drie dagen gaan schijnen (hopen we), maar dan met direct te hoge temperaturen aan gekoppeld. Hopelijk kunnen ons kinderen dan deze zomer toch eens in het zwembad hier?!

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig zo'n vies, zanderig hondje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's Michelle.
  Alle honden vind het leuk om in het zand te dollen en rennen achter een bal aan.
  Ze zien er dan niet meer uit, maar wat geeft het, als je maar plezier hebt, en dat hadden jullie, te zien aan de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's. En wat een grapjas die Bentley... nog even en hij durft als een echt zeehond het water in. ( net zo als Wandor)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥