Bentley's eerste sneeuw avontuur

by - januari 02, 2015

Normaal plaats ik alleen foto's die ik met mijn spiegelreflex camera heb gemaakt, maar voor deze keer maak ik een uitzondering. Ze zijn namelijk te leuk om niet te delen! Afgelopen zaterdag was er sneeuw voorspeld, natuurlijk werd er gelijk een code geel ingezet en al het openbaar vervoer was in rep en roer. Anyway, er viel dus wel wat sneeuw. Niet veel, maar vorig jaar is er niets gevallen. Dat betekend dus dat dit de eerste sneeuw is die Bentley ooit heeft gezien, en dat leverde een paar leuke wandelingen én foto's op!

In het begin vond hij het maar raar. Koud, plakkerig spul wat aan zijn pootjes bleef hangen. Maar later kreeg hij door dat je erin kon happen, graven en dus ook sneeuw- engeltjes erin kon maken! Geregeld ging meneer liggen om vervolgens lekker door de sneeuw te rollen. Het was zo'n grappig gezicht! Helaas was een dagje later de sneeuw alweer weg, maar deze foto's hebben we alvast 

You May Also Like

8 Reacties

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥