Sallandse heuvelrug

by - maart 08, 2015

De Sallandse heuvelrug.. een prachtig natuurgebied bij Nijverdal. Een natuurgebied die wij vorig jaar hebben leren kennen. Sindsdien komen wij er minstens drie keer per jaar, en iedere keer zie je iets anders. Zo zagen wij vorig jaar niet alleen mooie stukken natuur, maar ook een groene salamander die ik gelukkig mooi op de foto kreeg,


Stukken heide, bos en grasvlaktes wisselen elkaar af. Een mooie variatie, misschien dat ik er daarom zo graag kom. Voor vandaag werd er mooi weer voorspeld en gelukkig klopte dit ook. Met een heerlijk zonnetje reden we Nijverdal tegemoet en na een lekkere lunch op het terras begon onze wandeling.


Voor het eerst sinds tijden kon de winterjas uit, het zonnetje zorgde voor genoeg warmte. Soms zelfs zoveel dat Bentley even moest afkoelen in de schaduw. Gelukkig staan er genoeg bankjes waar je heerlijk even kunt bijkomen. Al ga je alleen maar even zitten om van het uitzicht te genieten, want geef toe.. ook dat is niet verkeerd!


Over een paar maanden zal het er al heel anders uit zien. De bomen zullen dan weer volop in het blad staan en de heide zal een mooie roze kleur hebben. Al deze dingen mistte nu, maar we konden wel van een straalblauwe lucht genieten. En na zo'n grauwe winter, is daar maar al te fijn. Tot binnenkort..

You May Also Like

4 Reacties

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥