This Week | 17/2015

by - april 26, 2015

This Week is een terugkomende post, die door middel van zelfgemaakte foto's en een paar woorden terugkijkt op de fijne momentjes van afgelopen week.

Gezellige lente hoekje  De rijlessen gaan steeds beter en binnenkort heb ik mijn tussentijdse toets ♥  Bijna alle zaken voor ons huwelijk zijn nu echt geregeld  Terugblikken op onze fijne vakantie naar Zeeland


Mooie bloemetjes gefotografeerd tijdens onze wandeling ♥ Chocolade van Tonny's eens uitgeprobeerd en het is goedgekeurd! Hmm wat lekker zeg   Nieuwe plantjes voor het balkon gehaald ♥ Nog maar 4 weekjes en dan zitten wij in het vliegtuig naar Rome voor onze huwelijksreis! 


Deze week stond vooral in het teken van rijlessen nemen, de laatste zaken rondom ons huwelijk regelen en de laatste haakbestellingen maken. Vooral een week van afronden dus. Aankomende week zullen we beginnen met een vrije dag en een schone agenda.  Wat waren jouw fijne momenten deze week?

You May Also Like

4 Reacties

 1. 4 weken, dat gaat opschieten zeg! De voorpret zou vast ook al begonnen zijn. Wat een prachtige foto's

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het gaat nu ineens heel hard! De vorige paar maanden dachten we steeds ' We hebben nog tijd genoeg.. komt wel' En nu.. Oh over minder als 4 weken is het al zover. Een vreemde gedachte omdat het steeds zo ver weg leek :P

   Verwijderen
 2. oh hier wordt je toch wel vrolijk van he, heerlijk en voor je het weet is het de grote dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn broertje trouwt exact één weekje eerder. We zijn hier allemaal met hen mee aan het aftellen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥