Vakantie Zeeland | Deel 1

by - april 18, 2015

Terwijl wij maandag middag ons stadje ver achter ons lieten scheen het zonnetje al volop. Een mooi vooruitzicht want wij hadden een midweekje bij een Landal Greenparks in Zeeland geboekt. Eventjes er tussenuit. Een vakantie die dit keer niet zou draaien om uitstapjes en zoveel mogelijk zien en beleven, maar eentje die vooral rust en energie moest gaan geven.

En om alvast goed te beginnen hadden we een ruim huisje gehuurd. Een huisje wat van alle gemakken was voorzien. De ruimte, groene tuin, privé sauna en afwasmachine waren zeer welkom en zorgden voor een echt vakantie gevoel. De maandag middag was erg kort omdat we helaas lang in de file hebben gestaan. Gelukkig waren we al voorzien van wat boodschappen dus na een patatje uit het restaurant konden we op ons gemak het huisje inrichten en het park verkennen. S'avonds werd de sauna voor het eerst uitgeprobeerd. 


Na een goede nachtrust had ik al mijn energie bij elkaar gespaard om die ene mooie wandeling langs een dijk te maken. Het zonnetje scheen al lekker dus de flesjes water en zonnebrand crème mochten ook mee. 


Als je dit door je camera lens ziet is het moeilijk te geloven dat je nog gewoon in Nederland bent. Toen beseften we pas weer hoeveel mooie plekjes er nog zijn om te ontdekken. Prachtig gewoon 


Nadat we bijgekomen waren van deze mooie wandeling moesten er toch wat boodschappen voor de rest van de week gedaan worden . Zierikzee stond ook op ons lijstje dus we besloten daar onze middag door te brengen. Vele mooie huizen en bootjes werden er gespot. Na een uurtje rond te hebben gelopen vonden we het wel eventjes genoeg.


Een mooi moment om een terrasje op te zoeken voor een heerlijke sorbet, want het was er echt weer voor! Terwijl wij genoten van een sorbet met verse aardbeien hield dit leuke zeehondje ons gezelschap. Deze fijne middag werd afgesloten door wat boodschappen te doen en de rest van de middag en avond hebben we bij ons huisje besteed. Een prima eerste vakantie dag! 

Tijdens deze mooie vakantie heb ik zoveel foto's gemaakt dat ik heb besloten om hier meerdere stukjes over te schrijven. 

You May Also Like

6 Reacties

 1. Goed dat jullie zo hebben genoten Michelle.
  Het is altijd fijn als je er even uit kan, en dan vooral genieten van de rust.
  Het was zeker een heel mooi huisje zo te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een erg fijne en relaxe vakantie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat klinkt heerlijk zeg! Lekker er even een paar dagen tussen uit. En inderdaad Nederland heeft genoeg mooie plekjes hoor! Door voor hoef je helemaal niet naar het buitenland toe eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat het net zo'n mooi weer was tijdens jullie vakantie. Nu konden jullie volop van ideale wandelweer genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Altijd heerlijk om er even tussen uit te gaan! Prachtige foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je foto's worden steeds mooier en mooier :) klinkt allemaal fijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥