Rusje Fenna

by - mei 14, 2015

Na het schrijven van het vorige bericht was het voor mij al vrij duidelijk dat er weer een hamster zou komen. Alleen zo snel al, tja wat kan ik zeggen. Als het op dit soort dingen aankomt ben ik heel ongeduldig. Nadat ik de afgelopen paar dagen van alles heb voorbereid kon ik vandaag dan zo'n klein bolletje rus ophalen. Het is een klein vrouwtje van 7 weken oud geworden.


Dit leuke blauw-wildkleurtje zal Fenna gaan heten. Eenmaal in haar nieuwe verblijf was ze heel nieuwsgierig en moest ze alles even verkennen..


Natuurlijk moest ook het nieuwe zaagsel even verkend worden. Graven dat ze deed! Voor nu wil ik haar nog zoveel mogelijk met rust laten. De komende dagen zal ik mijn tijd nemen om haar te laten wennen en haar tam te maken. Later, als zij het toelaat natuurlijk, zal ik meerdere foto's van haar posten.


En dit is haar nieuwe verblijf. Hierover zag later nog een uitgebreider stukje komen maar voor nu vond ik het wel leuk om je een sneak a peek te geven. 

You May Also Like

9 Reacties

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥