Bloemenpracht | De passiebloem

by - juli 21, 2015

Ongeveer vier weken geleden kwam de eerste bloem in de Passiebloem. Daarvoor heb ik kunnen genieten van de aanmaak van de vele knoppen, maar de bloemen zijn toch het mooiste. Vandaag staat de laatste bloem in bloei. Of er nog knoppen aan zullen komen is voor mij een vraag, daarom vandaag dit blogje, om nog even van dit moois te kunnen genieten..

You May Also Like

8 Reacties

  1. Mooi! De onze bloeit nog niet, ik was bang dat de passiebloem dit jaar het bloeien zou overslaan maar ik zag afgelopen week toch een bloemknop :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoor, als ik deze foto zie krijg ik ook weer zin om te tuinieren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een passiebloem is zo mooi! Erg mooi vastgelegd1

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥