Insta-Peek #4

by - juli 26, 2015Insta- peek, een nieuwe rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn instagram foto's een sneak peek in mijn week. Van mijn hobby's, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram pagina of houd mijn blog gezellig in de gaten. 


Een latergrammetje van de Pizza van afgelopen zondag, zo slecht maar zoo lekker!  Selfie met Bentley ♥ Een mooie quote die ik voor nu wel toepasselijk vind. Wij zouden ons niet zoveel met elkaar moeten vergelijken en gewoon lekker bezig gaan met ons eigen leven  En over groen gesproken, van de week besteedde ik wat extra aandacht aan de laatste Passiebloem Mooie wandeling bij het Lemele gemaakt en daar stonden prachtige blauwe korenbloemetjes ♥ Kleine traktatie voor mijzelf hmm ♥ Borduren aan die eindeloze achtergrond ♥ Een nieuwe lens voor mijn Nikon gekocht, helemaal blij mee ♥

Afgelopen week gebeurde er weinig bijzonders. Chris had wel een dagje vrij dus we konden heerlijk samen ergens gaan wandelen. Altijd leuk om een dag middenin de week samen door te brengen!  Al een tijdje was ik opzoek naar een nieuwe lens voor mijn camera maar die prijzen.. ohh wat een geld.! Gelukkig had ik mijn verjaardags geld bewaard en zo kon ik deze mooie lens toch nog bestellen. Van de week komt er nog een blogje over, maar ik was zo enthousiast dat ik er toch iets over wou schrijven hihi.

Nu een vraagje aan jullie: vinden jullie iedere week een Insta-Peek leuk of zal ik ze om de week laten verschijnen?

You May Also Like

7 Reacties

 1. Ik geniet wel van je mooie foto's hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is bentley toch een schatje om te zien! End ie lens is echt zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, die lens, wat een enorm ding! Ik ben wel benieuwd naar je blogje erover, ik wil graag ook een nieuwe lens maar ik heb er echt amper verstand van haha. Die prijzen inderdaad, jemig. En mmm pizza, altijd goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik blijf die lens echt gaaf vinden! Zit al een tijdje te denken voor een nieuwe lens. Maar nu met de moestuin enz zal dat nog wel even duren. Aangezien ik ook een klein filmcameraatje wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw mooie lens zeg en prachtige foto van de passiebloem. Een goede lens is zo belangrijk dus er zullen mooie plaatjes volgen denk ik. Veel plezier ermee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind foto overzichtjes altijd super leuk om te zien. Vaker doen dus. Gaaf ook, je camera. Veel (foto)plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥