Lotus Owl | Bladzijde 2

juli 29, 2015

Bijna één maand en één week verder is er toch nog een page finish gekomen, vanmiddag zette ik de laatste kruisjes aan deze tweede bladzijde. Een bladzijde met het begin van het uiltje maar ook met erg veel achtergrond! Gelukkig wisselden de tinten blauw elkaar redelijk af dus het was nog goed te doen. Natuurlijk ben ik wel erg blij dat vanaf nu steeds meer het uiltje tevoorschijn gaat komen! Op naar de derde bladzijde..


You Might Also Like

11 Reacties

 1. Je gaat snel. Ik vind de achtergrond ook mooi van kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi! Er zit zo veel leven in door die warme kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel mooi, wat gaat het vlot seg. Ik ben benieuwd als het af is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. heel mooi! natuurlijk is het leuk als je wat meer kleur kunt borduren en het uiltje tevoorschijn komt, ben benieuwd..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig! erg benieuwd naar het eindresultaat

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wordt het mooi zeg!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥