Wandelen bij Lemele

by - juli 23, 2015

Als je veel wandelt dan ken je al snel de bossen en parken in je omgeving op je duimpje, zo rijden wij graag een stukje om nieuwe natuur gebieden te ontdekken. Gisteren ging de reis naar Lemele, op een uurtje afstand lag een prachtig natuurgebied. We hadden een fijne wandel route uitgestippeld. Eentje door de bossen, maar met genoeg afwisseling. Zo zouden we veel boerderijen, mais velden en korenvelden tegen komen. En dit was niet het enige wat we tegen kwamen. Tientallen bijen, hommels en vlinders sierden de bloemen van de braam.Half in de route lag een rustpunt. Niet eerder heb ik zoiets bekeken dus ik was reuze nieuwsgierig. Bij een mooi landhuis stond er een klein schuurtje waar je koele drankjes maar ook koffie en thee kon kopen. Alles was zelfbediening, zo mooi om te zien dat dit vertrouwen er nog steeds is. De paar muntjes kon je in een doosje deponeren en daarna kon je lekker gaan zitten om van je drankje en het uitzicht te genieten.
Na een heerlijk rustpauze gingen we weer verder op pad. Het laatste gedeelte van de wandeling leidde ons vooral langs korenvelden, waar de prachtigste bloemen tussen stonden. Natuurlijk moest ik hier ook een paar foto's maken   We zullen hier vast nog wel een keertje terug komen, maar dan met de fiets.  We zagen ook bijna geen wandelaars, eigenlijk alleen fietsers. Niet zo gek ook want ze hadden er prachtige fietspaden aangelegd. Volgende keer gaan we daar eens een kijkje bij nemen..

You May Also Like

6 Reacties

 1. Heerlijk hoor, zo'n wandeling in de natuur. Echt genieten! En je hebt weer mooie foto's gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt heerlijk zo'n wandeling! En wat leuk dat je gewoon zelf je koffie/thee/drinken kon kopen. Dat blijft toch iets geks, dat dat vertrouwen er gewoon is. Wij zagen gisteren ook wat liggen op een tafeltje wat je voor een euro kon kopen. In dorpen is dat misschien niet zo gek maar voor mij blijft dat het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige foto's, heerlijk he zo wandelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tweede foto is wel duidelijk bewijs dat er eentje ontzettend aan het genieten was

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Lijkt me heerlijk te wandelen. Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥