In alle stilte

by - augustus 23, 2015

Terwijl de meeste bewoners in het flat nog sliepen, reden wij richting het bos. De hoge temperaturen zorgen ervoor dat de langere wandelingen uitbleven, best jammer zowel voor ons als voor Bentley. Maar waarom zouden we niet eens wat eerder op staan om nog voor de warmte richting het bos te rijden?


En dat is precies wat wij deden. De parkeerplaats was leeg, iets wat niet vaak voorkomt, normaal wordt het bos goed bezocht door wandelaars en gezinnen. Nu was alles leeg en stil, ook wel eens fijn voor de verandering. Hoe fijn we hier ook wonen, absolute stilte zoals in een rustig bos is ook heel fijn.


Zonder vele woorden maakten we onze wandeling. Terwijl ik af en toe een foto'tje maak kan Bentley even lekker dollen met manlief. Soms moet gewoon even al zijn energie eruit, maar diezelfde energie heb ik niet, een mooie taak voor Chris dus.


Terwijl Bentley wat rustiger wordt spot ik de eerste herfst tekenen. Want ja, als je goed kijkt kan je ze al vinden. De eerste gevallen eikeltjes, verkleurde bladeren en zelfs paddenstoelen! Moeder Natuur is zich weer aan het opmaken voor een nieuw seizoen.. Een fijn vooruitzicht.

You May Also Like

1 Reacties

  1. Die eikeltjes zie je hier inderdaad ook al veel op de grond liggen.. Nog even en het is herfst. Prachtige foto's heb je weer gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥