Geluksmomentjes

by - oktober 11, 2015'Gelukmomentjes' is een nieuwe rubriek hier op Kersenbloesems.  Met een paar foto's en woorden laat ik zien wat mijn geluks momentjes van de laatste tijd waren. Deze kunnen groot zijn, maar ook klein. De kunst ervan is om in ons drukke, alledaagse leven ze te leren herkennen en te waarderen. Met deze 'Gelukmomentjes' probeer ik nog even stil te staan en te genieten van deze mooie momenten.

- Mooie bloemen op tafel hebben staan -

- De eerste pepernoten, lekker voor bij de thee -

- Lekkere temperaturen en toch zo mooi herfstig -

- Tommie die heerlijk van het zonnetje geniet- 

 - Een stukje herfst binnen halen -

- Op stap met de camera en dan mooie dingen tegen komen -

- Na lange tijd weer eens een heerlijke appeltaart bakken -

♥ ♥ 
Wat waren jouw geluksmomentjes de laatste tijd?

You May Also Like

12 Reacties

 1. Mooie foto's en veel geluksmomentjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zie dat je de appeltaart in een glazen schaal hebt gebakken. Hoe krijg je hem daar netjes uit? Of snijd je hem in de schaal?

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je de schaal eerst goed invet en daarna bestrooid met bloem wil vaak een taart of cake er wel uit. Soms ook niet en dan snij ik het in de schaal in stukken, kan ook prima.

   Verwijderen
 3. Mooie foto's en dit maakt me helemaal blij<3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie momentjes! Oh en je hebt gelijk, thee en kruidnoten <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Count your blessings...
  Heerlijke momentjes laat je ons zien.
  Fijne avond,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie bloemen kunnen mij ook zo gelukkig maken. Ook de herfstkleuren. Helaas wordt het wel eerder donker.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's en geluksmomentjes zeg! Soms is het inderdaad goed om daar even bij stil te staan. Ik had mijn geluksmomentje gisteren. Aangezien Flynn opeens heel goed en lang zijn hoofd omhoog hielt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ik werd dit weekend helemaal blij toen het katje van de buren bij ons aan de achterdeur kwam binnengluren, maar ook toen ik vandaag voor het eerst clementines kon kopen én vervolgens ook nog een mini-trosje zelfgekweekte druiven kreeg van een vriend van mijn vake.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥