Hiep hiep hoera

by - oktober 19, 2015


Alweer twee jaar geleden werd je geboren. Van een lief, klein pupje ben je opgegroeid tot een knuffelbare, eigenwijze Shih tzu. Nog nooit hebben we spijt gehad van onze keuze om een hondje te nemen, iedere dag ben je meer bij ons gezinnetje gaan horen. Lieve Bentley, ik kan je nu al niet meer weg denken, hopelijk beleven we samen nog vele mooie jaren  

You May Also Like

9 Reacties

 1. Gefeliciteerd, wat gaat de tijd snel. Al moet ik bekennen dat ik het gevoel heb dat jullie hem al jaren mogen verzorgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, wij hebben soms ook het gevoel dat hij al jaren ons is. Echt een onderdeel van het gezinnetje ♥

   Verwijderen
 2. Misschien moet ik eens wat research doen naar Shih Tzu-hondjes. Ik weet dat je net als ik geen super verre wandelingen kan maken én als ik op je foto's af ga lijkt Bentley een vrij rustig karakter te hebben. Dus misschien is dit hondenras wel haalbaar voor ons.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Shih tzu's zijn hele gezellige en makkelijke hondjes. Iedere Shih Tzu eigenaar dat ik spreek, zegt het zelfde: het zijn hele aardige en gezellige hondjes. Wel met een eigen willetje want ze zijn knap eigenwijs. Maar dat maakt ze juist ook vaak erg grappig. Ondanks dat Bentley graag een lange boswandeling maakt, neemt hij ook genoegen met af en toe een kort blokje om. Wel moet hij zijn energie kwijt kunnen, anders wordt ie erg vervelend. Mocht je meer willen weten, mag je me altijd emailen.

   Verwijderen
  2. Mochten we ooit de stap zetten dan neem ik zeker even contact met je op. Voorlopig blijft het nog bij dromen en nadenken.

   Verwijderen
 3. Wat gaat dat snel zeg! Gefeliciteerd vandaag met hem! Op naar nog vele jaren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Michelle,
  Alsnog gefeliciteerd met je jarige Bentley,
  Wat een heerlijk koppie. Schitterende foto!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beetje laat maar alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een super leuke foto ook bij deze post!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met Bentley, het is een prachtig hondje geworden.
  Geniet van hem hij is nog lekker jong, onze Amber is nu 10 jaar, de tijd gaat zo snel.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥