Insta-Peek #10

by - oktober 03, 2015


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn instagram foto's een sneak peek in mijn week. Van mijn hobby's, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram pagina of houd mijn blog gezellig in de gaten. 


Nog steeds ben ik erg blij dat ik deze mooie vliegenzwammen tegen kwam ♥ Het toetje van de maand eens uitgeprobeerd. Tiramisu is altijd goed, maar deze vond ik toch wel wat tegenvallen ♥ Met mij persoonlijk ging het wat minder en ik besloot er weer eens een blogje (klik) over te schrijven. Gelijk kon ik weer eens een foto van mezelf plaatsen, met nieuwe haarkleur ♥ Deze lampionnetjes vind ik altijd zo leuk!  Ik was dan ook erg blij dat ik deze in een tuintje hier in de buurt tegenkwam.. 


Omdat de appeltaart laatst zo goed werd ontvangen bakte ik er nog eentje, dit is nog een leuk puntje aan de herfst, we bakken weer veel vaker ♥ De maand september is omgevlogen en nu mag Oktober het gaan overnemen  Weer  netjes geknipt door de dames van Kinki Kappers  Toch al een heel stuk opgeschoten met mijn sjaal 

En hoe was jouw week?

You May Also Like

7 Reacties

 1. Wat een kleurrijke week :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een fijne week ondanks dat het even wat minder met je ging.. & volgende week mogen we samen op stap, leuk!
  Mijn week was wel ff vermoeiend. Begin van de week bracht ik collega's op de hoogte van mijn nieuwe baan en moest ik veel regelen. Afscheid nemen ben ik nooit goed in geweest en het doet me dan ook wel wat als ik t mensen vertel, waaronder gisteren/vandaag aantal cliënten. Mja ook dat hoort er bij! Volgende week lekker sessie acupunctuur in t vooruitzicht wat altijd weer energie oplevert, dus daar kijk ik wel naar uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooie foto's, de meeste had ik al zien voor bij komen.
  Die appeltaart zag er zo lekker uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mmm die appeltaart ziet er zo lekker uit! Hoe gaat het nu met je gezondheid?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik moet stiekem wel wennen hoor aan je kleur ;) Maar oh wat een mooie foto's zo op een rij! Hopelijk klim je gouw weer uit het dal. Soms lijkt het leven echt een achtbaan he...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die lampionnetjes doen me steeds aan mijn grootouders denken. Bij hen aan de achterdeur stond zo'n plant, dus iedere keer dat ik die oranje elfenlichtjes (daar doen ze me aan denken) tegenkom heb ik meteen ook een leuke herinnering.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥