Oud dametje

by - oktober 07, 2015

Ondanks dat ik niet zo vaak over haar schrijf is ze wel een groot onderdeel van ons gezin. Dit meiske is al heel wat jaartjes bij mij. Laatst kwamen we erachter dat ze zelfs nog ietsjes ouder is dan gedacht, rond de 14 a 15 jaar. Dit zou zeker haar klachten van de laatste jaren wel eens kunnen verklaren.Want naast haar bekende huidproblemen en haar overactieve schildklier kwam er ook nog een virusje bij kijken. Gelukkig met een paar dagen antibiotica was ze er al snel weer boven op. Gelukkig ook maar want met die oudjes is het altijd maar even afwachten hoe het zal aflopen..


Gelukkig kan ze haar favoriete bezigheden, slapen en uit het raam kijken bijna altijd wel uitvoeren,. Maar je kan nu goed merken dat ze zich veel lekkerder voelt, ze ligt weer heerlijk lang uit op de grond in het laatste streepje zonlicht. Heerlijk vind ze dat. En zolang zij zich nog prettig voelt mag ze dat altijd bij ons blijven doen..

You May Also Like

6 Reacties

 1. Aw, ouder worden is voor iedereen moeilijk, ook voor katten :-( De kat van mijn echtgenoot is 21 geworden! 21!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief beestje! Hopelijk mag ze nog lang bij jullie blijven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Katten, super dieren. Die van mij doet de hele dag weinig. Maar zo trouw. Als ik thuis bent, loopt hij de hele dag mee. En knorren dat hij kan. Ik weet niet hoe oud hij is. Zat op een dag op de bank. Zijn oude baasje was verhuisd zonder hem.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh wat een schatje. Deze had ik al eens gezien op je instagram. Een prachtige kat en daar heb je ook veel liefde van. :) oei een virusje? Gelukkig was ze snel genezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een lieverd! Zielig altijd wanneer ze iets gaan mankeren, vind ik, mijn kat werd dement. Vond het echt vreselijk om het beestje zo verward te zien@

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ze is een mooi beestje en hopelijk mag jij nog veel van haar genieten :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥