Terugblik Summer Bucketlist

by - oktober 04, 2015

Terwijl de herfst, mijn favoriete seizoen het van de zomer heeft overgenomen is het tijd om terug te blikken. Kijken naar wat wij hebben gedaan de afgelopen maanden en kijken wat beter of anders zou hebben gekund. Ook is het tijd om te zien welke doelen ik van mijn 'Summer Bucketlist' heb behaald.


» Vaker een jurkje dragen
Grappig eigenlijk hoe je smaak van stijl kan veranderen over de jaren, maar ook qua seizoenen. In de zomer heb ik dus heel veel jurkjes gedragen. Ik dacht dat ik na de zomer dit ook zou doen, maar toen de eerste blaadjes van de bomen vielen kwamen gelijk de broeken en truien naar voren . Heerlijk warm en geen gedoe met leggings en vooral de halen erin. Maar dit doel heb ik dus zeker behaald.

» Mij meer gaan richten op meditatie en/of yoga
Noppes.. niks. Nee met dit doel heb ik dus helemaal niks gedaan. Door mijn rugproblemen heb ik geen enkel moment aan yoga gedacht. Mijn fysiotherapeut is dan ook niet zo blij dat ik yoga overweeg omdat de meeste oefeningen te zwaar zouden zijn voor mijn rugspieren. Misschien dat ik mijzelf toch meer moet gaan richten op Mindfulness en/of meditatie i.p.v yoga.

» Met mooi weer het strand bezoeken
Op 2 augustus schreef ik dit* stukje. We waren net heerlijk met Bentley naar het strand geweest. Grotendeels doen we dit echt voor hem, hij vind het altijd zo mooi! Maar Bentley is niet de enige die zich vermaakt heeft hoor, het was heerlijk weer en ik kon gelijk mijn nieuwe lens uit testen.

.

» Weer wat vaker nagellak dragen
Nagellak staat mooi verzorgd en vrouwelijk. Althans dit vind ik, ik vond het dan ook altijd heel jammer dat ik tijdens mijn opleidingen vaak geen nagellak mocht dragen. Maar afgelopen maanden mocht het weer! Dit doel heb ik met gemak behaald. Wel moet ik mijn nagellakjes eens gaan uitzoeken want sommigen zijn bijna op en sommigen heb ik al jaren..

» Meer water drinken
Ik ben iemand die niet snel dorst heeft. Op zich gemakkelijk zou je denken, maar (te) weinig drinken is natuurlijk erg slecht voor je. Zodoende wou ik deze maanden hier wat meer aandacht aan besteden. Zoals ik in dit* stukje al heb aangegeven, gaat het extra water drinken erg goed. Voornamelijk door de zelf gemaakte ice tea. Alle sapjes en ongezonde frisdranken hebben ons huis verlaten en dagelijks drink ik alleen water, de zelfgemaakte ice tea, soms een kopje koffie en voornamelijk thee.

» Meer gaan verdiepen in mindfulness
Helaas dit is een doel dat ik geen extra aandacht heb gegeven. Natuurlijk is handwerken wel een soort van mindfulness, je gedachtes gaan op nul en je bent helemaal in het hier en nu. Maar dat ik nu echt kan zeggen dat ik helemaal in het hier en nu heb geleefd, nee zeker niet. Een mooi puntje om weer mee te nemen naar mijn volgende bucketlist.


» Een macro lens aanschaffen
Één doel wat ik graag wou behalen is om een macro lens aan te schaffen, en dat is ook gelukt. Met wat verjaardags geld heb ik dan eindelijk deze* beauty gekocht. Net op tijd om wat mooie kiekjes van bloemen te maken en ruim op tijd om de eerste paddenstoelen te fotograferen. Ja, deze lens is zeker één van mijn beste aankopen geweest.

» Hopen dat wij zwanger mogen worden
Helaas kan ik jullie hier nog geen goed nieuws over vertellen. Mocht je het verhaal gemist hebben, hier* heb ik een heel stuk erover geschreven. Ondanks dat ik het nu wat beter los kan laten is het altijd nog even slikken als een bekende of familie lid verteld dat ze in verwachting zijn. Hopelijk zijn ook wij snel aan de beurt..

» Een middagje in het park doorbrengen
Oeps, dit doel ben ik dus helemaal vergeten. Jammer eigenlijk want niets is zo fijn om op een zonnige middag lekker in het park te zitten met een kleedje. Wel hebben wij vele mooie wandelingen in de natuur gemaakt. Telt dit ook? ^^ 

♥ ♥ ♥ 

Nu weten jullie welke doelen ik voor mijzelf heb behaald. Misschien waren het geen grote, levens veranderende doelen,  maar juist deze kleine doelen kunnen soms zo fijn zijn. Op naar een lijstje voor de herfst.. Welke doelen heb jij voor jezelf behaald?

You May Also Like

2 Reacties

  1. Mooie behaalde doelen! En t is juist goed dat je ze niets groots hebt gemaakt! Het zijn fijne doelen om je leven wat aangenamer of leuker te maken!!
    IK zou ook meer mindfulness willen doen, maar wat betreft mijn houding&werk heb ik zeker wel mn doelen behaald. Ik kom weer voor mijzelf op, durf meer van iemand te vragen & merk dat dat het allemaal wat makkelijker maakt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat meditatie en yoga moet ik ook nog steeds gaan doen. Thanks for the reminder... Fijne doelen verder, succes ermee!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥