December Photo Challenge

by - december 08, 2015

Rond november- december zie je vanzelf alle lijsten weer verschijnen. De een maakt er een uitdaging van en de ander maakt er dankbaar gebruik van om de camera weer eens af te stoffen. Nu ligt mijn camera geen dag stil, maar toch vond ik het leuk om weer aan een challenge mee te doen. Net zoals vorig jaar, zal ik iedere dag een foto maken die bij de opdracht hoort. Deze foto's kan je dagelijks bekijken op mijn Instagram pagina en eens per week zal ik een overzichtje hier op Kersenbloesems plaatsen. Vandaag begin ik met mijn foto overzichtje van week 1.

♥ Day 1: Comfort in a mug  - Day 2: Black & white - Day 3: Best day of 2015 

♥ Day 4: Red - Day 5: Tradition - Day 6: Your view today - Day 7: Branches

Aangezien de foto's centraal staan, heb ik dit keer er voor gekozen om verder geen tekst erbij te zetten. Maar mochten jullie dat leuker vinden, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Hopelijk vonden jullie het leuk om ook dit jaar weer een kijkje bij mijn eerste foto's van deze challenge te nemen. 

Heb jij wel eens meegedaan aan een photo challenge?

You May Also Like

10 Reacties

 1. Mooie challenge. Je hebt prachtige foto's uitgekozen. Vooral die foto van je trouw is prachtig. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze altijd zo leuk die foto-challenges. Zelf deed ik dit jaar 30 dagen lang mee aan die van The Reading Challenge. Jammer genoeg ontdekte ik pas te laat dat er nu in december een nieuwe boekgerelateerde fotochallenge loopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hoor dat je mee doet!! Ik zou wel een klein stukje tekst bij de foto zetten. Waarom je voor die foto hebt gekozen bijvoorbeeld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke challenge. Ik doe eigenlijk nooit mee aan zoiets. Misschien toch eens doen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je meedoet aan de challenge! Je hebt toffe foto's geplaatst! De trouwfoto is erg gaaf! En de foto van de lucht is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk dat je mee doet aan de challenge. Ik zelf doe eigenlijk nooit echt aan die dingen mee, omdat ik bij voorhand al weet dat ik het nooit afmaak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nee, ik heb nog niet eerder meegedaan, maar aan het begin van 2016 wil ik beginnen met de 100 happy days (volgens mij heet het zo). Leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe regelmatig mee maar verlang niet om te winnen. Voor mij is het inspiratie en vind ik het leuk te zien wat anderen er van maken. Ik schrijf nog niet zo heel lang bij mn fotoblog maar sinds ik dat doe merk ik dat dat gewaardeerd word. Dus allicht een onderschriftje?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥