Insta-Peek #15

by - december 06, 2015


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn instagram foto's een sneak peek in mijn week. Van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram (klik) pagina of houd mijn blog gezellig in de gaten.


Ik begin graag de week met een mooie quote  Zo zijn die donkere avonden wel leuk, gezellig de eerste lichtjes van de kerstversiering aan ♥ Eindelijk aangekomen bij onze bestemming. Nog even opfrissen en kijken waar we willen gaan eten en dan op naar #childrenofbodom oh maar eerst eens een selfie maken  Goeiemorgen ^^ wij zijn weer wakker na een stevige avond in 013. Ondanks dat Alexi ziek was hebben de heren van Children Of Bodom toch een mooie show neergezet. Paar favorieten gehoord, gezellige zaal en goede muziek.. Top!! #hatecrew #iworshipchaostour #helaasgeenzelfgemaaktefotos 


Nu mijn Lush producten op beginnen te raken, mocht ik van mijzelf weer iets nieuws halen. Ook dit jaar kocht ik weer die heerlijke Frosted Cranberry uit de kerstlijn van The Body Shop  Heel rustig wat kerstkaarten aan het maken. Moet een beetje oppassen want ik heb alweer mijn linker duim\hand overbelast.. Blijft een vervelend en terugkerend probleem ♥ Lekker bij Bagels and Beans lunchen, ons vaste plekje  Ondanks dat mijn herfst gevoel al wel bijna weg is, blijft het leuk om mooie paddenstoelen te vinden en te fotograferen 

En hoe was jouw week?

You May Also Like

3 Reacties

  1. Leuke foto's! Die bagel ziet er superlekker uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg hé, maar soms is mijn geheugen zo slecht dat ik moet terugbladeren in mijn agenda om te weten wat ik eerder die week deed. Deze week zag ik op maandagnamiddag mijn nichtje. We keken samen thuis een film en gingen vervolgens lekker iets eten in Antwerpen, dinsdag en woensdag kwamen ze vrij onverwachts een nieuwe douche installeren waar ik super gelukkig mee ben en vrijdagavond ging ik samen met een vriendin naar Mockingjay Part Two kijken. Verder was ik aan het bloggen, knutselen (cabochon-hangers), haken, lezen, ... Al bij al een vrij rustige week dus ik kon het een beetje kalmer aan doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zie een foto van bagels en beans... Nu heb ik nog meer zin in Zondag, dan ben ik er weer met al mijn liefste vriendinnetjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥