Insta- Peek #17

by - december 20, 2015


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn instagram foto's een sneak peek in mijn week. Van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram (klik) pagina of houd mijn blog gezellig in de gaten.


Heel fijn dat het vandaag droog was. Gezellig naar de kerstmarkt bij Dragonheart geweest Nu genieten van dit mooie wolken dek ♥ Dit lieve mannetje woont alweer een jaar bij ons ♥ Tegeltjes uitzoeken voor ons nieuwe toilet. Ja ja na maandenlang lekkage te hebben gehad, gaat in het nieuwe jaar eindelijk alles verholpen worden. En we krijgen gelijk alles nieuw ♥  Kerst kaarten schrijven saai? Wel nee, dan maak je er zelf toch een feestje van! ♥


Vers gemaakte tomatensoep en verantwoorde proteīn kaas crackers. Zo wordt lunchen tijdens een proteïne dieet ineens een feestje Gezellig kersthoekje op de sidetable gemaakt  Lekker warm opgerold in een dekentje  Cadeautjes aan het inpakken want gisteren was mijn vader jarig 

Hoe was jullie week? Al druk met voorbereiding aan het maken voor kerst?

You May Also Like

4 Reacties

  1. Weer een leuk overzicht, nee geen voorbereidingen. Ook dit jaar niet nodig voor de kerstweek ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles is hier in orde. Op het kerstgebak na alleszins. Ik maak immers ieder jaar een traktatie voor de grootouders en gastvrouwen. Eigenlijk hou ik minstens evenveel van de voorbereidingen als van het feest zelf. Het decoreren van ons huisje, het maken en schrijven van kerstkaartjes, het inpakken van cadeautjes, ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Erg leuk om je overzichtje te zien. Konijnen en thee<3

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥