Onze Trouwdag | De fotoshoot part two

by - december 10, 2015

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over onze trouwdag schreef. Onderhand hebben familie en vrienden de foto's bewonderd en kan ik dus eindelijk hier op Kersenbloesems er ook wat meer delen. Natuurlijk zagen jullie zo af en toe wel wat foto's voorbij komen, maar ik denk dat het ook wel leuk is om een soort van verslag te maken van onze mooiste dag. Leuk voor jullie om eens mee te kijken, maar ook voor onszelf om later nog eens terug te lezen. De stukjes zal ik opdelen zodat ze niet te lang worden. 

De vorige keer konden jullie hier* de eerste paar foto's van onze fotoshoot al zien. Nogmaals bedankt voor alle leuke en lieve reacties  ♥  Vandaag laat ik jullie een glimp zien van wat foto's van onze tweede fotolocatie. In dit park had ik verwacht dat we alle foto's zouden maken, en dan vooral in het gedeelte met de oude eiken. Helaas scheen het licht op dat moment niet mooi tussen de bomen door, hierdoor werd deze plek dus maar overgeslagen. Alleen deze* foto met ons bruidsboeket is er mooi gelukt. Gelukkig waren er nog veel meer mooie plekjes in het park te vinden..

Dit is toch wel één van mijn favoriete foto's. Een heel spontaan moment waarop we elkaar eventjes verliefd aan keken. We konden bijna niet geloven hoe mooi deze dag al was en net op dat moment klikte de fotograaf af. Puur geluk 


Zoals jullie op sommige foto's misschien wel kunnen zien, was het erg zonnig die dag! Perfect voor een fotoshoot zou je denken, maar helaas dat was het dus niet echt. Vaak op de mooiste plekjes scheen de zon erg vel waardoor ze soms een beetje met onze ogen knijpten. Ach, beter dit dan dat het regende, want dan hadden veel onderdelen van onze bruiloft niet door kunnen gaan.




En deze foto zullen jullie vast nog wel herkennen. Deze liet ik namelijk al eerder zien omdat wij deze foto hadden uitgekozen om op hout af te laten drukken. Het resultaat kan je hier* nog eens bekijken.


Inmiddels begon het al tegen het middag uur aan te lopen en arriveerden Chris zijn ouders bij mijn ouders thuis. Mijn moeder had een lekkere lunch voor ons bereid en het werd tijd om de fotoshoot te beëindigen. Tevreden van de voorgaande fotoshoot, probeerden we mijn jurk op te vouwen zodat we weer in onze auto pasten. Eenmaal aangekomen was het even een half uurtje uitblazen en konden we snel even bijkletsen over de fotoshoot. Ondertussen aten we een broodje en terwijl onze ouders de corsages opspelden werkte ik mijn make-up even bij.


Helaas heb ik alleen foto's van het opspelden waar familie te herkenbaar op is. Deze zal ik zoals eerder aangegeven, niet tonen op mijn blog. Deze foto heb ik een dag na onze bruiloft gemaakt, de roos is misschien iets beschadigd maar zo krijgen jullie wel een duidelijk beeld van onze corsages. De corsage was versierd met het touw waar mijn bruidsboeket mee was afgebonden, toch leuk zo'n voorgaande bloemsierkunst opleiding, je houdt er altijd  wel een idee of twee aan over..

Vanaf mijn ouderlijk huis zijn wij in aparte auto's richting onze locatie gereden. En hoe en wat kunnen jullie de volgende keer lezen. Hopelijk vonden jullie het leuk om ook in dit gedeelte van onze trouwdag mee te kijken en natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jullie van de overige foto's van de fotoshoot vinden.

You May Also Like

6 Reacties

  1. Mooie foto's, je ziet echt de liefde tussen jullie twee. De manier waarop je vriend naar jou kijkt is heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat super leuk om deze mooie foto's te zien. Ziet er erg mooi uit. Jullie stralen geluk uit<3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik blijf het mooie foto's vinden! Zo jullie.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥