Baby dekentje #4

by - februari 27, 2016

De vierde update van dit leuke dekentje alweer. Zo ligt een project maanden stil en zo heb je het iedere dag in handen. Ook dit dekentje heeft lang stil gelegen, maar sinds twee weken brei ik er iedere dag wel een stukje aan. En dat is ook te zien! Om de toeren goed bij te houden heb ik een nieuwe app gedownload. Naast de mooie vormgeving kan ik nu heel fijn mijn toeren en notities van dit dekentje bijhouden. Wel zo handig aangezien de hond telkens met mijn potlood en notitie papiertje ervan door ging 


De app is gratis te downloaden en heet Knit Tink. Hier kan je verschillende projecten aanmaken en naast de toeren kan je ook notities bijhouden. Zoals de naam van het garen, kleur, verfbad, maat van je breinaald etc. Er zijn natuurlijk verschillende apps verkrijgbaar, waarbij de één nog uitgebreider is dan de ander maar ik wou juist een simpele. Een simpele met een mooie, rustige vormgeving.


En zo langzaam aan begint het dekentje toch al een hele lengte te krijgen. Ondertussen ben ik al een tijdje met de tweede bol bezig en zit ik nu net over 1/4 deel. Voor de volgende keer zal ik het dekentje eens opmeten. 

You May Also Like

2 Reacties

  1. Wat wordt dat een mooi dekentje :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi dekentje wordt het al. Vooral de kabels zijn erg mooi. En handige app.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥