Spirituele beurs

by - februari 23, 2016

Afgelopen zondag ben ik samen met een vriendin naar de Spirituele Beurs in mijn woonplaats geweest. Normaal zijn dit soort beurzen altijd te ver weg, maar dit was bijna op loopafstand. Het spirituele wereldje heeft altijd een bepaalde aantrekkingskracht op mij  gehad, maar de laatste paar jaar heb ik het een beetje laten verwateren door alle omstandigheden. Zodoende vond ik dit een hele leuke kans! Eenmaal bij binnenkomst werd het ons al snel duidelijke dat het niet zozeer om kraampjes draaide maar echt op behandelingen, consulten en praktijk informatie. Een kleine tegenvaller maar we besloten om eerst maar eens rustig rond te kijken. Benieuwd wat wij hebben gezien en gedaan? Lees dan snel verder..Naast dat er verschillende massages werden aangeboden, kon je ook je toekomst laten voorspellen, je aura in kleur weer laten geven, meer over bachbloesems therapie leren, je hand laten lezen, tarotkaarten laten leggen, numerologie, meditatie en edelsteen informatie werd er gegeven en nog zoveel meer. Kortom, alles binnen het spirituele wereldje was er wel te vinden. Zowel ik als mijn vriendin hebben onze hand laten lezen. Deze mevrouw  was erg aardig en rustig en had een mooie aanbieding met zowel handlezen, numerologie en je edelsteen laten pendelen.

Ik had een sessie van een halfuur en hierin werd mijn verleden, heden en toekomst uitgelegd aan de hand van mijn geboortedatum en mijn hand. Ik wilde altijd al eens voor mijzelf zien hoe dit nu in zijn werk ging en nog sterker, of het ook klopte! Ik heb altijd een beetje een dubbel gevoel bij dit soort dingen, mijn spirituele interesses worden  door mijn nuchtere kant onderdrukt. Maar ik was onder de indruk van deze mevrouw! Niet alleen kon ze met een aantal woorden mij ontrafelen, maar ze kon er ook in details op verder gaan. Dus niet van die termen die bij iedereen van toepassing kunnen zijn. Mijn sterke punten werden verteld en ook mijn valkuilen en deze klopten feilloos. Ook benadrukte ze dat ik een zware tijd achter de rug had, maar dat ik er nog niet uit was. Sterker nog, ik zou het nog zwaarder krijgen voor een aantal jaar. Een burn out is bijna onvermijdelijk, dat was wel even slikken. Want zij is niet de eerste die mij dit verteld en tja laten we wel wezen, het gaat nu eenmaal niet geweldig. Ik heb veel stof om te relatieveren gekregen dus.. 


Daarna ging ze pendelen naar mijn persoonlijke edelsteen. Ik moest op gevoel drie edelstenen op een rij leggen. Natuurlijk legde ik ook een Amethist in dit rijtje, want deze heeft altijd een aantrekkingskracht op mij gehad. Met een pendel ging ze kijken welke steen sterk reageerde en welke niet. De Amethist was sterk maar de Turkoois niet. Hier mocht ik een andere voor weer pakken. Maar ook de Tijgeroog reageerde niet. Hieruit concludeerde zij dat de Amethist toch mijn steen is. Niet om de Spirituele groei die de meeste hier mee associëren, maar om de inzicht. Erg interessant om eens te horen! Als laatste gingen we nog even langs de kraampjes, dit waren er twee. Eentje met sieraden en tarot kaarten en de ander met leerbewerking, dromenvangers en veren etc. Ik kocht er deze twee setjes oorbellen. Simpel en niet te zwaar. Iets waar ik al lang naar op zoek was. 

Al met al vielen de kraampjes ons dus wat tegen en waren de prijzen van de meeste consulten aan de hoge kant, maar het was erg interessant. Zo interessant dat ik in de toekomst nog eens mijn hand bij haar laat lezen. Ik heb haar praktijk informatie gekregen, dus wie weet misschien stap ik er nog eens binnen.

Heb jij wel eens een spirituele beurs bezocht?


You May Also Like

4 Reacties

 1. Wat zijn dat allemaal leuke dingen: bachbloesems therapie leren, je hand laten lezen, tarotkaarten. Wat goed dat De Amethist goed hebt gereageerd. Ik heb zelf wel eens spirituele beurs bezocht.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel heel erg boeiend zeg zo'n handlezing! En flink schrikken wat ze je heeft verteld meid...zorg maar goed voor jezelf!! De oorbellen zijn super tof en ook heel mooi gefotografeerd! Jammer dat er weinig kraampjes waren, maar hé, dit is wel een keer heel wat anders, ook wel weer leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat interessant. Toch lijkt het me inderdaad erg schrikken als ze met zo boodschap komen! Misschien helpt het wel om meer inzicht te krijgen. Succes, x

  Je aankopen zijn echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben er nog nooit geweest, al lijkt het me wel heel interessant. Poef dat je het nog zwaarder zult krijgen, je had het al zo zwaar!! Ik hoop echt dat id fout is, want ik gun je veel veel beter!!!

  Succes met alles een plekje te geven wat je hebt gehoord / geleerd daar.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥