Insta-Peek #21

by - maart 05, 2016


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn Instagram foto's een sneak peek in mijn week. Kiekjes van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit komen er voorbij. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn Instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram  pagina.


Fijne materialen besteld. De Stylevcraft cotton is zeker een aanrader Het andere bolletje moet nog eventjes wachten aangezien ik de verkeerde maat breinaald heb besteld, oeps  Een heel stuk opgeschoten afgelopen week met het baby dekentje. Ik ben benieuwd wat er deze week bij gaat komen  Hello March! Please be good to us  Moe en alles doet zeer, dan maar een middagje Lord Of The Rings kijken en wat breien 

 

Ondanks dat de zon soms zo lekker schijnt is het nog best koud. Zeker als je s'ochtends vroeg naar de Diëtiste fietst. Vind het zo fijn om aan de rand te wonen, overal heb je natuur  ♥ Vandaag begonnen met fase 3. Voor het eerst in drie maanden tijd mag ik weer een boterham eten! Ondanks dat ik nooit zo'n brood fan was, vind ik het nu toch wel erg lekker om langzaam die proteïne producten achter mij te laten ♥ Mooi  #omdenken #simplicity ♥ Ochtend tussendoortje: een kopje thee en één grote peer in stukjes. Wat eten jullie s'ochtends als tussendoortje? 


Hoe was jullie week?

You May Also Like

3 Reacties

  1. Mmm, een peer! S' ochtends eet ik eigenlijk altijd alleen maar 1 boterham. Heel erg hetzelfde elke dag :-). Oh, ja, niet te vergeten met net iets te veel hagelslag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag de meeste foto's al voorbij komen op instagram. Je hebt mooie foto's gemaakt. oh fijn dat je weer brood mag eten. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je maakt echt mooie foto's! Ik volg je al een tijdje dus ken er al een hoop. Brood vind ik echt zo lekker, als ik in NL ben eet ik er extra veel van om in te halen wat ik hier moet missen hahaha

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥