Terugblik Juni

by - juli 01, 2016

Het is de eerste van de maand, dus het is weer tijd voor een terugblik! Voor mijn gevoel is juni echt voorbij gevlogen! En bij jullie? Ondanks het regenachtige weer hebben wij toch een aantal uitstapjes gedaan. Zo zijn wij bij het Foodtruck Festival  en de Oldtimer beurs geweest. Hebben wij een aantal keer lekker buiten de deur gegeten, vierden wij beide onze verjaardagen en maakte ik het geslacht van onze kleine bekend!


Juni begon toch wel erg goed! Niet alleen stond mijn mooie passiebloem weer in bloei, ook kregen wij de meubeltjes voor de babykamer binnen. Sindsdien zijn wij langzaam de babykamer aan het inrichten geweest. Voor iemand die nog maar halverwege in haar zwangerschap zit, hebben we al behoorlijk wat binnen! Maar daarover later meer..

Natuurlijk werd er naast al het shoppen voor de kleine, ook wat gehaakt! Enkele baby speeltjes gleden van mijn haaknaald en er werd ook een dekentje opgezet. Het dekentje is inmiddels bijna halverwege en de kleuren voor een volgende zijn ook al binnen. Lang leve de inspiratie!

Natuurlijk mocht ik mijn eigen verjaardag ook niet vergeten. Door alle drukte in de familie zouden we het bijna vergeten, maar ik ben toch echt 25 jaar geworden! Dit vierden wij door lekker s'avonds Tapas te gaan eten. Voor mij een eerste keer, maar het was erg geslaagd! Chris vierde zijn verjaardag ook en hiervoor zijn wij (nogmaals) uit eten geweest. Het is een soort traditie van ons hihi.

Om al die lekkere hapjes weer te verbranden besloten wij om laatst weer eens te gaan wandelen. Tussen het slechte of juist erg warme weer, mijn misselijkheid en rugklachten kwam dit er steeds niet van. Maar wanneer je dan eindelijk weer eens in die fijne natuur bent, is het genieten geblazen! Zowel voor mens als dier..

Ook kan ik mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo vaak in de stad ben geweest om voor kleding te kijken! Mijn baby buik wordt met de week groter en past steeds moeilijker in mijn eigen kleding. Tijd voor wat nieuws dus! Overal en nergens scoor ik de leukste kleding stukken en ondanks dat het niet altijd zwangerschapsmode is, zit het heerlijk! Misschien leuk om binnenkort eens een blogje aan te wijden??

Juni was voor ons dus een leuke maand en voor jouw?

You May Also Like

3 Reacties

  1. Klinkt als een fijne maand! Ik wandel ook niet zo vaak en als ik dan in de natuur ben, denk ik altijd 'dit moet ik echt vaker doen' hihi. En ik ben benieuwd naar je zwangerschapskleding, lijkt me leuk om er een logje over te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat was een fijne maand! Hopelijk wordt deze maand wat zonniger.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het was een beetje een sukkelmaand door het slechte weer en de gevolgen hiervan op mijn lichaam. Zo zit ik momenteel met een zware keelontsteking én dat was nu niet echt een verjaardagspakje waar ik op zat te wachten. Gelukkig had ik in juni ook een aantal leuke bijpraat- en knutselafspraken. Leuke compensatie dus voor de minder aangename zaken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥