Geluksmomentjes #6

by - september 24, 2016


'Gelukmomentjes' is een nieuwe rubriek hier op Kersenbloesems. Met een paar foto's en woorden laat ik zien wat mijn geluks momentjes van de laatste tijd waren. Deze kunnen groot zijn, maar ook klein. De kunst ervan is om in ons drukke, alledaagse leven ze te leren herkennen en te waarderen. Met deze 'Gelukmomentjes' probeer ik nog even stil te staan en te genieten van deze fijne momenten.

- Mooie bloemen in huis hebben staan-


 - Knuffelen met dit moppie-

 - Gevuld speculaas, zoooo lekker! -

- Met fijne herfst kleurtjes borduren -

- De eerste kleertjes en rompertjes die schoon en gestreken in de kast liggen -

- Een fijne fotoshoot gedaan te hebben. Een mooie, blijvende  herinnering aan deze zwangerschap -Wat waren jouw Geluksmomentjes van de laatste tijd? 

You May Also Like

9 Reacties

 1. leuk om deze nieuwe rubriek te lezen! mijn geluksmomentje is mijn kleinkind die hier bij me zit en waar ik vandaag en morgen mag voor zorgen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's en wat een mooie momenten. Geluk zit soms maar in kleine dingen. Moest wel lachen om de gevulde speculaas, dat is mooi op tijd :-)
  Heb je het zelf gemaakt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee deze is gewoon kant en klaar gekocht. Wil het nog wel een keertje zelf gaan maken, maar volgens mij heb je er best wat ingrediënten voor nodig..

   Verwijderen
 3. Leuk om te lezen Michelle en het zijn ook hele mooie en lieve geluksmomentjes :-)
  Mijn geluksmomentjes waren dat ik gisteren (vrijdag) lekker een vrije dag had en samen met mijn dochter naar de Dappermarkt in Amsterdam ben geweest. Daarna heerlijk taps gegeten en gewoon genoten van elkaar ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke geluksmomentjes. Ik had wat foto's van je shoot gezien, echt prachtig. geniet meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een fijne foto's meid & heerlijke momenten!! Inspirerend weer..ik mag er weer eens meer bij stilstaan ipv doorhollen. Nog bewuster zijn van alle kleine mooie momenten!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een fijne foto's en fijne momenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's Michelle. Oh en ik zag hierboven dat jullie het over de gevulde speculaas hadden. Ik heb die zelf al enkele keren gemaakt en gebruik daar een recept van A.Heijn voor. De amandelspijs had ik zelf gemaakt maar in het recept wordt gewoon kant-en-klare spijs gebruikt. http://www.ah.be/allerhande/recept/R-R861124/gevulde-speculaas-met-amandelmijter

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥