Het uiltje aan de muur

by - september 15, 2016


Laatst kon je al een sneak peek zien van de wand decoratie die wij voor de baby kamer hadden besteld. Een lief uiltje in mint groene tinten. Om dit leuke uiltje te vinden heb ik eerst heel het internet afgezocht! Of de uiltjes waren te groot, te klein of in verkeerde kleuren. Gelukkig kwam ik Hummels en kids tegen. Deze maken leuke wand decoraties naar wens van de klant. Zo hoefde ik alleen maar de goede maat te vinden - en gelukkig hadden ze deze!- en daarna kon ik zelf een kleur en papier dessins uitkiezen voor de verschillende onderdelen. Benieuwd hoe het er in zijn geheel uit ziet? Lees dan verder..Is ie niet schattig?! Ik wilde perse een mint groen uiltje omdat de meeste accessoires op haar kamertje deze kleur heeft. En wat een geluk, het is precies dezelfde tint!  Om het toch iets meisjes-achtiger te maken koos ik voor licht roze bloemetjes met een geel gestippeld hartje. Om het geheel wat rustiger te maken koos ik voor een licht grijze tak. Deze kleur grijs komt weer terug in de gordijnen en één muur. Een prachtig geheel vind ik het zo, het fleurt gelijk de hele muur op  


En het in zijn geheel. Op de commode komt nog een verzorgingskussen te liggen, maar voor nu heb ik deze nog even opgeborgen i.v.m de kat. Tommie vond dit toch wel een heel lekker plekje om s'nachts op te liggen. Tijd dat deze kamer verboden terrein voor haar wordt. Zoals je kan zien komt het mint groene kleurtje steeds weer terug. Niet in hele grote items, maar in de kleinere accessoires. Ik ben echt super tevreden met het eindresultaat! De wandtak maakt het geheel net wat speelser en ook gelijk helemaal af.

Ook een leuke wandtak bestellen? Kijk dan eens op Hummels en kids

You May Also Like

8 Reacties

 1. oh ik vind die uil super schattig. Gelijk heb je van je kat hoor. Diezel zou er bij mij ook niet in mogen hoor. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat super schattig! Staat heel leuk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het uiltje wel echt heel erg schattig, maar moet wel eerlijk zeggen dat ik het zelf ni zo snel zal ophangen denk ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaaa zo lekker vrolijk en fris!! Fleurt de boel echt op & het is onwijs schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leukerd, maakt de muur inderdaad helemaal af! Mooie kleuren heb je gekozen, vind dat mintgroen zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond hem al ontzettend mooi toen ik enkel de foto van de muurdecoratie zag. Maar het is nog prachtiger wanneer je ziet hoe knap alles bij elkaar past. Ik hou wel van dat soort details.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk! Alles past bij elkaar. Dat doosje met billendoekjes heb ik altijd op moment van supreme zo'n ruzie mee. Hopeloos.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥