Insta-Peek #35

by - september 10, 2016Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn Instagram foto's een sneak peek in mijn week. Kiekjes van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit komen er voorbij. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn Instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram  pagina.


De muurdecoratie wat ik een tijdje geleden had besteld kwam binnen!  Zo schattig, natuurlijk krijg je het nog in zijn geheel te zien maar voor nu een kleine sneak peek. Het hangt al boven haar commode en het maakt het helemaal af!  Even snel na een verjaardag langs de Rituals, werd anderhalf uur op een overdekt terras zitten. Kopje koffie en een heerlijke wafel erbij, genieten met een grote G ♥ Ik begon aan een haakpakketje die ik via een samenwerking kreeg. Alleen nog even vulling halen en dan kan ik het afmaken ♥ De Lotus Owl mocht ook weer even uit de mand. Ondanks dat er alleen even foto's werden gemaakt, was  het fijn om die mooie kleuren weer even terug te zien Voor het eerst in jaren kocht ik weer eens een paar knopjes. Oorbellen irriteren momenteel mij snel, dus wilde ik weer wat vaker knopjes dragen. Ik had alleen geen leuke meer. Deze mooie maantjes mochten mee naar huis  Woensdag hadden wij de Groeiecho. Alles is goed met de kleine en ze loopt zelfs iets voor! Na de echo ploften wij neer op het terras om nog even van het mooie weer te genieten ♥ Ja zo voel ik mij ongeveer, gevalletje derde trimester  Ook dit kleine hondje merkt verandering. Het liefste plakt hij de hele dag tegen mij aan. Letterlijk, want met 28 graden is dit natuurlijk niet zo fijn  

Hoe was jouw week?

You May Also Like

3 Reacties

  1. Leuke foto's! Die taart ziet er zo lekker uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch ook wel schattig dat je hondje zo plak? Maar met warm weer niet zo handig. En die muurdeco ben benieuwd hoe deze er helemaal uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat leuk om te horen dat alles goed verloopt met de zwangerschap. Die red velvet taart ziet er super lekker uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥