Insta-Peek #36

by - september 17, 2016


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn Instagram foto's een sneak peek in mijn week. Kiekjes van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit komen er voorbij. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn Instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram  pagina.


Toen ik de nieuwe panda lijn bij de Prenatal online zag, moest ik wel even langs de winkel. Hoe schattig is dit shirtje?!   Vanmorgen fijn even gewandeld in het bos. Het gaat allemaal niet meer zo soepel, maar met af een toe een rust pauze is het nog wel te doen  Dit blije eitje vond de wandeling ook erg leuk  Verder met deze mooie Maxicosi voetenzak. Met nog maar 9 weken op de teller wordt het ook wel eens tijd want er zit nog heel wat werk in 
Deze verkoelende voetenbalsem is echt een uitkomst met dit warme weer. Eerste even in een koud voetenbadje en dan lekker insmeren met deze balsem. Van mij mag het snel wat koeler worden  Ook de dieren hebben hebben het warm  Aangezien het zonnetje nog even schijnt, heb ik een begin gemaakt aan de baby wasjes. Alle hydrofiel doeken hangen nu lekker te drogen. Ik heb nog nooit zoveel witte was bij ons thuis gezien hihi  Na de onweersbuien van gisteravond is het heerlijk afgekoeld. Tijd voor nieuwe bloemen op de vaas dus! Ik vond deze twee kleurige rozen erg mooi 

Een weekje van rustig aan doen en de warmte afwachten dus.. Hoe was jouw week?


You May Also Like

3 Reacties

 1. Ik moet toch eerlijk zeggen dat ik altijd wel vrolijk word van je weekoverzichtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk om te lezen! Ik vind ze zelf ook erg leuk om te maken :)

   Verwijderen
 2. Klinkt als een gezellige en leuke week.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥