Liberate me | De roos

by - september 28, 2016

Bijna vier weken geleden plaatste ik de laatste update van Liberate Me. Voor mijn gevoel was het korter geleden, maar schijnbaar gaat de tijd echt zo snel. Ik had net een klein beginnetje aan de nieuwe bladzijde gemaakt. Veel donkere tinten weer, maar voor het eerst ook wat crème- achtige kleuren. Deze lichte kleuren horen bij de rozenkrans die zij in haar haren heeft.En speciaal voor deze roos ben ik naar onderen gaan werken. Als ik naar rechts was gaan borduren dan kon ik veel donkere kleuren en eigenlijk alleen maar takken en boomschors verwachten. En aangezien ik dit al bij de voorgaande twee bladzijdes heb geborduurd, was ik even toe aan wat anders. Rij per rij borduur ik langzaam de bladzijde dicht. De laatste paar dagen is ze mooi opgeschoten, bijna een kwart van deze bladzijde is al af. Nog een paar uurtjes en dan zullen de laatste rijen er ook staan. Dat is het voordeel van veel dezelfde kleuren en stukken, het borduurt sneller.

You May Also Like

4 Reacties

  1. Erg mooi borduurwerk. En ook wel is prettig om snel door te kunnen borduren met weinig kleuren. Ik heb je genomineerd voor een award. Ik weet eigenlijk niet of je deze al ontvangen heb. Maar voel je vooral niet verplicht. Ik vind het gewoon erg leuk om te laten zien welke blogjes ik graag lees.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥