Lotus Owl | Twee jaar verder

by - september 06, 2016


Ieder jaar, op de dag dat ik het borduurwerk ben begonnen, probeer ik terug te blikken. Om eens te kijken hoeveel het borduurwerk gegroeid is in dat jaar. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik dit ook nog wel eens wil vergeten. Dit jaar ben ik een beetje laat, aangezien ik haar op 10 Augustus ben begonnen. Maar vorig vorig jaar is er helemaal geen 'één jaar verder' van de Lotus Owl online gekomen, best wel jammer eigenlijk. Om er toch weer mee te beginnen, vandaag de twee jarige update van dit leuke uiltje.In April heb ik haar voor het laatst in handen gehad. Toen schreef ik nog dat ik wilde proberen om de derde pagina te gaan borduren. Dit is bij proberen gebleven zoals je kunt zien, want de derde pagina staat er nog steeds niet op. Een mooi doel voor het aankomende jaar.

You May Also Like

10 Reacties

 1. En deze heeft juist van die vrolijke kleurtjes. Maar wat veel confetti, valt mij nu pas op. Het wordt een mooierd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh wat een werk! Maar het wordt vast super mooi, ben benieuwd! Ik heb je trouwens genomineerd voor de One Lovely Blog Award. Super leuk als je meedoet, maar voel je niet verplicht :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi hoor! Ik ben wel benieuwd naar het vervolg.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je bent toch al redelijk ver hoor. Op naar pagina 3. Ik ben wel nieuwsgierig naar de doek als het af is. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Na deze derde pagina moet ik er nog 20, dus het zal nog wel even een tijdje duren voordat ze af is 😉

   Verwijderen
 5. Wat een mooie kleuren! Je hebt nu ook wel veel andere dingen aan je hoofd, logisch dat het niet meer zo opschiet. Ik naaide jaren terug heel veel. Maar (zo gek), tijdens de zwangerschappen stond het mij zo tegen. Tot die eerste periode (van misselijkheid) voorbij was en dan kwam de zin in naaien ook weer terug. Dat hormonen zelfs daar invloed op hebben... Ik vroeg mij even af of jij dat ook hebt, met borduren.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De eerste paar weken heb ik ook helemaal niks gemaakt. Ik kon me slecht concentreren en was moe en misselijk. Geen idee wat ik al die weken toch heb gedaan haha. Later had ik wel een paar ideeën om te haken voor de baby en de babykamer dus ging dat voor. Pas nu, in week 30 komt het borduren weer een beetje terug. Maar nu moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd minder borduur in de zomer periode, vaak tegen de herfst komt dit weer terug.

   Verwijderen
 6. Het is ook een werk hé...prachtig, dat wel! Maar goed...je hebt nu ook iets anders wat jouw aandacht vraagt ;) Je kunt niet alles tegelijk toch? Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is ook wel echt een mooi borduurwerk he!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥