Terugblik Augustus

by - september 03, 2016

Met het aanbreken van deze nieuwe maand rollen we ook gelijk in een ander seizoen. Één van mijn favorieten: de herfst. Sinds een aantal dagen zit ik al echt weer in de herfst modus. Van mij mogen de winterjassen, plaidjes, kleurrijke bladeren en warme chocolade melk wel weer te voorschijn komen. Maar voor het zo ver is, blik ik nog eerst even terug op Augustus. Voor mijn gevoel heb ik in Augustus niet veel gedaan, maar als ik mijn foto's terug kijk valt dit nog wel mee. Zo kreeg ik gezellig bezoek van Elisa van Propvol. Het was een tijdje geleden maar toch voelde het weer als vanouds. Samen met haar lunchte ik gezellig bij Bagel and Beans. Maar ook met andere vriendinnen sprak ik gezellig op het terras af. Want.. het werd eindelijk mooi weer!

Met dit mooie weer kwamen gelijk de vakantie kriebels boven drijven. Chris en ik hebben na kort overleg toch besloten dat wij nog even met z'n tweetjes op vakantie wilden. Even weg en tijd voor elkaar. En dat deden wij. Van 22 tot en met 26 augustus verbleven wij in een fijn huisje van Landal Greenpark Suyderoogh. Ondanks de warmte hebben we een paar hele leuke uitstapjes gedaan waaronder de zeehonden tocht en een bezoekje aan Zeehondencentrum Pieterburen. En ook werd er op het terras een paar keer van een drankje genoten.

Om mijn zwangerschapskwaaltjes toch een beetje te onderdrukken deed ik het tussen mijn afspraken door rustig aan. Ik haakte wat aan mijn baby dekentje en  luieretui en beiden kwamen deze maand af. Ook pakte ik voor het eerst de borduurnaald weer op en zette ik sinds maanden de eerste kruisjes aan Liberate Me. Hopelijk kan ik dit in September vast houden, want het zou toch wel erg leuk zijn om haar te zien groeien.

Naast twee fijne wandelingen, de goede controles bij de Verloskundige, drie leuke samenwerkingen met mijn blog, de bestelde wand decoratie die binnenkwam voor de baby kamer deed ik ook nog iets voor  mijzelf. Puur voor mijzelf. Ik zat namelijk een dag na de vakantie alweer bij de Kinki Kappers. Ik had besloten om weer naar mijn paarse kleurtje terug te gaan. Eerst werd ik in de ontkleur gezet en daarna ging mijn geliefde paars erin. Het bruine haarkleurtje was makkelijk, maar ik miste mijn paarse kleur toch wel. Ik neem het 'onderhoud' maar voor lief want ik ben toch wel weer erg blij met mijn paarse kleur!

Dat was Augustus, op naar September! Hoe was jouw maand?

You May Also Like

7 Reacties

 1. Als je paars mooier vind, fijn dat je je haar weer paars hebt gemaakt :-). Het gaat om hoe je je voelt! Verder heb je leuke dingen gedaan :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk overzicht van je maand augustus. Op nu naar een heel mooie september
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super fijne terugblik. We zijn alweer in september... Ik wens je een hele mooie maand toe..!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fijne terugblik, mijn maand is echt voorbij gevlogen. Hopelijk kan ik in september iets bewuster door de maand heen! In ieder geval heb ik veel minder afspraken staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te horen dat je je haar terug hebt geverfd. Paar is echt jouw kleur en je staat er heel goed mee. :) Prachtige terugblik. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sanne, paars is idd mijn kleurtje. Zal ook niet meer zo snel terug gaan naar mijn natuurlijke haarkleur, heb het geprobeerd maar het beviel gewoon niet meer.

   Verwijderen
 6. Wat fijn zo even weg nog samen, en lekker tijd voor jezelf bij de kapper! :D Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥