Voetenzak haken

by - september 20, 2016


Een tijdje terug zag ik bij de Prenatal een hele mooie voetenzak voor in de Maxi Cosi liggen. Het zag er heerlijk zacht en warm uit voor de komende herfst maanden maar het prijskaartje stond mij tegen. Aangezien ik net mijn dekentje en luieretui had afgerond, had ik nog wel wat tijd voor een nieuw project. Al snel vond ik een patroon en bestelde ik de benodigde bolletjes katoen. Catania katoen werkt erg fijn maar vind ik wat prijzig, zeker als je 12 bolletjes nodig bent! Omdat ik wel graag met katoen wilde haken koos ik voor een midden weg, dat werd dus Drops Safran. Voor deze voetenzak koos ik een oud roze kleurtje, eentje die mooi bij onze zwarte Maxi Cosi past.En omdat wij beiden de wafelsteek zo leuk vonden, koos ik nogmaals voor deze steek. De voetenzak bestaat uit een rechte lap van één meter zestig met hier en daar wat gaten voor de riempjes van de Maxi Cosi. Geen werkje die je eventjes in een weekje maakt dus. Gelukkig ben ik er tijdens onze vakantie al mee begonnen en heb ik nu het voorpand en één derde gedeelte van het achterpand gehaakt. Nog een heel eind te gaan dus, maar daarvoor heb ik nog acht weken en een paar dagen..

You May Also Like

7 Reacties

 1. Leuk ik ben heel benieuwd! De wafelsteek en de kleur zijn sowieso al goed :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het erg mooi gehaakt!!!! Ben erg benieuwd hoe hij er straks in het echt uit ziet, wanneer ik natuurlijk kom kijken als die kleine meid er is en er lekker in ligt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het prachtig Michelle.
  En wat een mooie kleur, de wafelsteek is ook heel erg mooi.
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie steek! ik snap dat je daar fan van bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach, wat wordt dat mooi, lief kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo knap dat je dit allemaal maakt. Ik ben verliefd op de kleur; zo zoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kleur. Leuk dat je dit zelf haakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥