Gehaakte voetenzak #3

by - oktober 11, 2016


Inmiddels heb ik de gaten voor de riempjes van de Maxi Cosi erin gehaakt en ben ik lekker op weg naar boven. Ik heb 14 cm van de 25 cm gehaakt, dus het zal nu niet heel lang meer duren. En eerlijk gezegd ben ik daar ook wel blij mee. Grote gehaakte projecten zoals dekens, omslagdoeken etc vind ik heel gaaf om te zien, maar het haken eraan vind ik minder leuk. Net zoals bij deze voetenzak. Het wordt mij te eentonig na een tijdje. Geef mij maar dat heerlijke priegel werk! Een knuffel, rammelaar of tutteldoekje. Heerlijke projecten vind ik dat. Toch ben ik wel erg blij dat ik deze mooie voetenzak ben begonnen, het zal straks echt een pronkstukje voor in de Maxi Cosi zijn. 

Dus voor nu haak ik braaf verder, want het doel is om het haak gedeelte deze week af te krijgen! Dan wordt het zoeken naar een voering en hopelijk kan ik je volgende week dan het eindresultaat laten zien.. 

You May Also Like

4 Reacties

 1. Oei, het wordt echt mooi! Lijkt me ook heerlijk warm voor het meisje, fijn dat haar mama dat kan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat netjes ziet die eruit! Binnenkort krijg ik een beetje haakles. Ik wil dat ook graag beestjes gaan maken. Maar een deken zou wel goed zijn om te oefenen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij word erg mooi maar ik snap wel dat het na een tijdje niet meer zo plezier is. Maar straks kan madam er heerlijk in liggen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind grote haakprojecten ook lastig. Het wordt dan ik MOET ze afmaken, het verveelt. Bij borduren heb ik dat totaal niet. Maar je maxi cosi zak wordt mooi. Ik heb zelf een gebreide met fleece erin (heel wollig). Zo lekker zacht van binnen.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥