Inspiratie | Geboortekaartjes

by - oktober 03, 2016

Nu de geboorte van onze kleine steeds dichterbij komt, zijn wij ook wat serieuzer aan het kijken naar geboortekaartjes. Natuurlijk was ik voorgaande weken al begonnen met kijken, want naast de baby uitzet kopen is het uitzoeken van een geboorte kaartje natuurlijk hartstikke leuk! Maar tegelijkertijd ook weer erg lastig. Je hebt zovéél keus tegenwoordig! En om nog maar niet over verschillende smaken tussen Chris en mij te spreken..  Om een beter beeld te krijgen wat ik nu leuk vind, besloot ik een soort van inspiratie collage te maken. Kijk je mee?

Wat mij vooral opvalt dat ik vooral naar rustige kaartjes kijk. De achtergrond hoeft echt niet blanco of wit te zijn, maar de vele tierelantijntjes en teksten mogen van mij wel weg blijven. Ook de populaire kaartjes met krijtbord, een hout patroontje of een foto'tje van de baby mag van ons achterwege blijven.  Deze drie kaartjes vind ik erg leuk. Simpel, maar smaakvol. Ook hoeft het kaartje van mij niet perse roze te zijn, maar helaas kom je hier al snel op uit.


Kaartjes met bloemen (kransen) vind ik ook erg leuk. Dit idee heb ik nog helemaal niet met Chris besproken, dus wie weet misschien vind hij dit ook wel leuk.


En natuurlijk konden deze niet achterwege blijven, geboortekaartjes met diertjes erop! Het enige 'probleem' hiermee is, is dat onze smaak hier heel verschillend mee is. Terwijl Chris graag een girafje wil, zou ik graag het uiltjes thema erin houden. 

Zoals je misschien al wel merkt moeten we hier echt nog eventjes een avondje voor gaan zitten. Daarbij vind ik het erg belangrijk dat de site waarop wij het kaartje gaan bestellen, handig in gebruik is. Site's die vast lopen, de binnenkant van de kaartjes niet laten zien etc vallen al snel af. Enkele favorieten van mij zijn: hippe-geboortekaartjesHipdesignBlijkaartje en Poobies.
En om het maar even gezegd te hebben, nee mijn absolute favoriete kaarten staan hier niet bij en ook onze uitgekozen naam staat er niet bij 

Ik ben heel erg benieuwd welk kaartje wij uiteindelijk zullen uitkiezen..

You May Also Like

9 Reacties

 1. Ik ook! Logisch dat je favoriet hier niet tussen staat. Veel plezier met uitzoeken verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige kaartjes! Lijkt me best moeilijk hoor om te kiezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De uiltjes of de allereerste met de blaadjes vind ik de mooiste

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes zeg! In mijn tijd haalde je nog een paar boeken bij een drukkerij en dan ging je thuis je kaartje uitzoeken om die keuze dan bij de drukkerij vast te laten leggen en alvast de tekst, op enkele details zoals naam en datum bijvoorbeeld na, op te geven. Gaat nu dus wel heel anders haha...
  Succes met kiezen.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaartjes. Ik vind die met diertjes echt het leukst. Kaarten met foto's vind ik altijd minder leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Marijke Altinkoktober 04, 2016

  Wij gaan de geboortekaartjes bestellen bij Geboortepost.nl. Hippe kaarten zónder reclame en nog stukken goedkoper ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Is geen gemakkelijke keuze. Die roze met kyra op vind ik zelf heel leuk. Oh ik benieuwd wat je gaat kiezen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat super leuk. Ik ben dat nu juist met verhuiskaarten aan het doen haha ;-)
  Ik vind die met de uiltjes het mooiste<3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ahh dat vosje vind ik echt super leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥