Insta-Peek #38

by - oktober 15, 2016


Insta- peek, een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Met de Insta-peek geef ik jullie, door middel van mijn Instagram foto's een sneak peek in mijn week. Kiekjes van mijn hobby's, spreuken, gemaakte gerechten tot aan dagjes uit komen er voorbij. Kortom, een gezellige mix aan foto's die een stukje van mijn dagelijks leven laat zien. Wil je al mijn Instagram foto's zien? Dat kan, ga dan naar mijn Instagram  pagina.


Afgelopen zaterdag hebben wij de Box opgezet. Het is even passen en meten maar het staat super leuk!  Ik begon een klein projectje voor tussendoor, een kraamcadeautje voor iemand anders  Hmm het eerste kopje warme chocolademelk van dit jaar ♥ Het valt niet mee als je lekker bij je vrouwtje op schoot wil liggen, maar dat die grote buik steeds in de weg zit.. Deze week rolde het baby vestje ook van mijn haaknaald af. Ondanks een paar schoonheids foutjes toch erg tevreden mee!  Als je de vlucht tas aan het inpakken bent, weet je dat het echt dichterbij komt! ♥ Gezellige uiltjes in- en boven de Box  De gehaakte voetenzak krijgt steeds meer vorm.. 

Een week van lekker haken, verwarming aan en een kopje warme chocolademelk. De herfst is echt begonnen en nu de zwangerschap toch wat zwaarder wordt, blijf ik lekker binnen.  Hoe was jouw week?

You May Also Like

8 Reacties

 1. Weer een heel leuk overzichtje, grappig hoe het in een jaar tijd veranderd he al je foto's!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ohh daar zie ik lalylala Lupo, mijn favoriete LLLL

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk dat je je zo lekker vermaakt binnen terwijl je de herfst lekker buiten laat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke momenten. Met de vlucht tas ben je inderdaad erg dichtbij gekomen :-). Geniet van het halen en thuis zijn :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het aftellen kan beginnen ;-)
  Handig die vluchttas, moet er veel mee in die tas ? Geen idee wat je allemaal nodig hebt

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vooral de basics. Dus kleding,luiers en spulletjes voor de baby en dan kleding waar je zelf in wilt bevallen, een extra pyama, ondergoed, sokken, toilet artikelen etc. Sommigen pakken ook extra kleding in, maar wij wonen 12 minuten van het ziekenhuis af, dan brengt Chris later wel wat langs als dat nodig blijkt te zijn.

   Verwijderen
 6. O, lekker handig zo dicht wonen ervan

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥