Terugblik September

by - oktober 01, 2016

Holy moly! Vandaag is het alweer oktober! Voor mijn gevoel is september echt voorbij gevlogen. Wat zeg ik, waar is september überhaupt gebleven? Het is maar goed dat ik al mijn foto's en geschreven blogjes nog heb, want anders had ik dus echt niet gelooft dat wij alweer een hele maand verder zijn. Want wat heb ik deze maand allemaal gedaan? Kijk je mee..September is de maand dat de herfst officieel begint. Met deze verandering komen s'avonds de kaarsjes weer aan, het gevuld speculaas en pepernoten zijn al volop verkrijgbaar en buiten zie je de eerste herfst tekenen. Niet alleen de bomen verkleuren, maar ook mijn blog kreeg een nieuw kleurtje. 

Ondanks dat het herfst is, hebben we nog een paar hele mooie zomer dagen gehad in september. Hier genoten wij extra van. Onder het genot van een drankje en een hapje zaten wij regelmatig op het terras. Het terras in de stad, of in een mooie theetuin. Ik zou graag het terras inruilen voor een mooie, lange boswandeling maar helaas laat mijn zwangere lichaam dit niet meer toe. Met de week begint het zwaarder te worden en het liefst spendeer ik mijn dagen zo rustig mogelijk.

Dit neemt niet weg dat de nesteldrang ook is begonnen. Ineens stond ik de gangkast op te ruimen en ook werd er wat vaker gepoetst. Ook deed ik voor het eerst wat babywasjes. Eerst alle witte hydrofiel doeken en daarna alle kleertjes. Nooit geweten dat wassen zo leuk kon zijn! Het strijken is wat minder, maar daarna kon ik heerlijk weer alle lades en kastjes vullen met die schattige, kleine kleertjes.

Ondanks dat ik het wat rustiger aan moet doen, geniet ik nog iedere dag van haar schopjes en liet ik zelfs mijn babybuik professioneel fotograferen. Wij zijn onwijs blij met deze foto's en het is een mooi aandenken aan deze zwangerschap. Want ik zit inmiddels alweer over de 33 weken, het gaat zo hard! Ook de kleine zit niet stil, iedere week kan ik merken dat ze iets groeit en ook de goede controles bij de verloskundige laten dit zien. Bij de groeiecho was ze zelfs iets boven gemiddeld. Ondanks de kwaaltjes en de ongemakken gaat het dus gewoon erg goed.

En dat is super fijn! De ongemakken neem ik maar voor lief en hierdoor wordt mijn bed wat vaker opgezocht. Vergezeld met een leuke serie of een haakwerkje. Zo mocht ik deze maand een leuke samenwerking aangaan voor een gehaakt girafje en ben ik nog steeds bezig met de voetenzak. Ook mijn borduurwerk wordt weer wat vaker erbij gepakt. Dat is het fijne van tijd over hebben, alle projecten groeien met de dag.

En dat was September alweer! Ik ben heel benieuwd wat Oktober ons zal brengen, want eind Oktober zou ze al geboren mogen worden. Of we dan al met zijn drietjes zullen zijn of dat ze toch liever haar uitgerekende datum aanhoudt ( 17 november) we zullen het zien..

You May Also Like

3 Reacties

  1. Wat een mooi overzichtje, de maand september is ook nooit echt langs geweest he!!! Want het weer klopte niet! Daardoor is mijn gevoel helemaal van september gewoon weg *tijd vliegt*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig overzichtje. Goed rusten en binnenkort kan je beginnen te af tellen. Zo spannend hé. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥