Zwangerschapsupdate | Week 34

by - oktober 07, 2016

Helaas, geen buikfoto dit keer. Het donkere weer en een paar afspraken in de avonden zorgden ervoor dat Chris geen foto's van mijn babybuik kon nemen. Maar volgende week zal ik het goed met je maken en weer een buikfoto  plaatsen. Dit betekend niet dat ik niks te schrijven heb! Benieuwd hoe deze zwangerschapsweek verliep? Lees dan verder..


Mijn nieuwe zwangerschapsweek begon met de Mama Mazzeldagen van de Prenatal. Vele kortingen worden er vrij gegeven tijdens deze dagen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat wij zo goed als alles al voor de kleine in huis hadden, maar wij besloten toch nog eventjes langs te gaan. En we kwamen - zoals gewoonlijk- er niet met lege handen weg. Aangezien ik borstvoeding wil gaan geven, wilde ik ook graag een kolf in huis hebben. Niet omdat ik hele dagen weg zal zijn, maar simpel weg zodat Chris de kleine ook eens een flesje kan geven. Misschien dat hij op den duur ook wel de avond en misschien één nacht voeding kan overnemen. Afijn, een kolf dus. Ik kocht de Philips Avent handkolf en dit super leuke nachtlampje. Het draakje geeft net genoeg licht, zodat die luiers s'nachts hopelijk ook wat sneller verschoond zullen worden zonder dat je de lamp aan hoeft te doen.


Ondanks dat de pijntjes en kwaaltjes wat afgenomen waren pakte ik nog steeds voldoende mijn rust. Nu klink ik misschien wel als een oud vrouwtje maar echt hoor jongens, je energie niveau daalt per week! Vooral zo tegen het weekend aan probeer ik voldoende te rusten zodat wij in het weekend ook samen nog wat leuks kunnen doen. Zo gingen wij even de stad in, voornamelijk voor de Action maar ook om even lekker samen te lunchen bij Bagels & Beans. De leuke lichtslinger die je op de eerste foto ziet, hebben wij daar gekocht. Langzaam begint haar kamertje steeds verder af te raken. En aangezien het koude herfst weer toch ietsjes sneller gearriveerd is als gedacht, kocht ik bij de H&M een mooi zwangerschapsshirt met lange mouwen. Heerlijk voor dit koudere weer. Ook hier zal ik snel foto's van plaatsen.


Verder haakte en borduurde ik wat aan mijn projecten, bestelde ik de eerste proefdrukken van geboorte kaartjes en hadden wij weer een controle bij de verloskundige. Alles was goed met de kleine meid. Ze ligt ook al wat ingedaald, wat helaas ook de spanning in mijn bekken tijdens het lopen kan verklaren. Tijdens het hartje luisteren hadden wij nog een leuk momentje. Schijnbaar was de kleine dame niet zo blij met de koude gel en ze begon ineens heel hard onder het apparaatje te schoppen. Zowel mijn buik als de doptone wiebelde alle kanten op. Erg grappig om mee te maken. Met  deze goede controle konden wij week 34 alweer afsluiten, op naar week 35!

You May Also Like

4 Reacties

 1. Heel fijn te lezen dat het nog steeds allemaal heel goed gaat. Blijf lekker je rust pakken, dat is alleen maar goed voor je.
  Fijn weekend alvast,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat lampje zo leuk! fijn dat het goed gaat. je komt nu wel steeds dichter bij het einde he!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk dat het allemaal zo dichtbij komt nu! Vind het lampje echt heel leuk en ik ben benieuwd naar je nieuwe shirt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat het een goede controle was!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥