Weekly Moments | Week 5

by - februari 04, 2017

Weekly Moments, een nieuwe rubriek die iedere zaterdagochtend hier op Kersenbloesems online zal komen. In deze fotoblog geef ik je een kleine sneak peek in mijn afgelopen week. Het is dus eigenlijk de opvolger van Insta-Peek, maar dan uitgebreider, met meer tekst en meer foto's. Op deze manier wil ik je een kijkje in mijn dagelijks leven geven en gelijk deze blog wat meer persoonlijkheid geven. Hopelijk vind je het leuk om deze Weekly Moments te bekijken..


MaandagDe maandag begon gelijk goed, ik mocht samen met de kleine meid naar de Fysio. Niet voor haar, maar voor mij. Het begint al aardig een riedeltje te worden, maar hoe kan het ook anders als je er om de week zit. Mijn rug zat op verschillende plaatsen vast en helaas was dit geen nieuw nieuws. Wat wel nieuw is, is dat mijn knieën waarschijnlijk overbelast zijn. Dat is dus de oorzaak van de pijn. Iets waar ik dus zeker de aankomende tijd op moet gaan letten. 

Eenmaal thuis ging Eleanor lekker in bad. Gelukkig vind ze het steeds leuker, want wanneer zo'n kleintje alleen maar huilt is het ook geen leuk momentje samen. Maar gelukkig kan ze er nu echt van genieten. Ook besloot ik om mijn 'Rainbow' pakket van de Hygge om te ruilen voor een 'Danish Mermaid'. Zijn de kleuren niet prachtig?


DinsdagOver de dinsdag kan ik eigenlijk heel kort zijn, ik had totaal geen zin om iets te doen. Het werd dus een dagje samen met mijn meisje kroelen, borduren, serie kijken en later werd Jurassic World erop gezet. Alles onder het genot van een kopje thee natuurlijk. 

WoensdagWoensdag was gelukkig een iets productievere dag. En ook een hele leuke dag, want in het begin van de middag konden wij de voorlopige koopakte van ons aanstaande huisje tekenen! Een spannend moment. Om dit te vieren gingen wij gezellig met z'n drieën lunchen. Al had de kleine meid hier in het begin niet zo'n zin in, uiteindelijk hebben wij toch heerlijk twee uurtjes in het gezellige boerderij'tje doorgebracht.  Eenmaal thuis kon ik mijn twee pakketjes in ontvangst nemen en begon ik aan mijn erwtensoep. Voor het eerst maakte ik dit en het smaakte erg lekker. Gelukkig ook maar, want je hebt er best wel wat werk aan.

DonderdagDe donderdag was een herhaling van de Dinsdag. Al was het nu meer een baaldag dan een futloze dag. Alles ging gewoon niet zoals het moest en daarvoor geef ik de hormonen de schuld. 'Negen maanden op en negen maanden af' wordt er ook wel gezegd, dus ik heb nog dik zes maanden te gaan. Oef, geen leuk vooruitzicht.  Gelukkkig bracht Eleanor de middag bij oma door en Bentley werd bij de trimsalon geholpen. Ik had dus fijn even een uurtje voor mij alleen. Dit bracht ik door samen met mijn Bullet Journal en een lekkere moorkop bij de thee. Het gezonder-gaan-eten kan nog wel even een dagje wachten..


VrijdagEen dagje waarin Chris lekker vanuit huis werkte en ik met Eleanor knuffelde, verzorgde, een beetje borduurde. In de middag gingen we samen koffie drinken bij Bagels en aan het einde van de dag ging ik samen met Bentley op pad. Soms is het zo fijn om even alleen buiten de deur te gaan, natuurlijk onder het gezelschap van mijn favoriete Shih Tzu.  Een fijne afsluiter van deze dag en nu op naar het weekend!

En hoe was jullie week?

You May Also Like

6 Reacties

 1. Wat vervelend van je knieën! Duurt het lang voordat hier geen last meer van hebt? Verder een fijne week zo te zien :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dit vinden ze heel lastig om te zeggen, omdat ik er met mijn Hypermobiliteit sowieso meer kans op heb en het genezingsproces langer duurt. Wel kan ik gelukkig zeggen dat het minder wordt. Zeker als ik het een dagje rustig aan doe. Het blijft een dingetje die HM, de ene week merk ik er weinig van en de andere week ben ik al blij dat ik uit bed kan komen..

   Verwijderen
 2. Wat een week, hier was het vooral een rustige week. Helaas ook een week van ziek worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt behalve je knieeen als een goede relax week. Sterkte met je knie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, gelukkig gaat het inmiddels weer veel beter!

   Verwijderen
 4. Wat een heerlijk grietje... Wij genieten erg van onze kleindochter Nora... dezelfde naamsbetekenis als Eleanor...<3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥