Wreath of all seasons | Stukje zomer

by - oktober 18, 2017


Het inmiddels misschien wel bekende zwarte mandje. Dit kleine, zwarte mandje staat op tafel, op de vensterbank en bij mij op de bank. Eigenlijk overal waar de kleine meid er niet bij kan, maar ik wel . Snel en gemakkelijk. Hopelijk worden jullie deze updates van de Wreath of all Seasons nog niet zat. want voor vandaag wilde ik jullie een stukje zomer laten zien.


Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat ik zo lang hetzelfde borduurwerk in handen zou houden. Met de komst van de herfst had ik verwacht dat ik een ander borduurwerk erbij zou pakken, maar hier ben ik dan, nog steeds bordurend aan de Wreath. Met die paar uurtjes per week dat ik eraan werk zie je bij een HAED bijna geen voortgang, terwijl bij de Wreath de kruisjes op het doek vliegen. Dit zorgt ervoor dat ik haar graag in handen heb. 


Heel stiekem begin ik al een beetje na te denken over mijn volgende project. Of ik dan weer een borduurwerk van Dimensions erbij op pak, of dat ik mij toch eens ga concentreren op één van mijn HAED's. Een lastige beslissing. Zeker omdat ik mijn bestaande projecten ook niet wil vergeten.. Maar voor nu borduur ik eerst fijn verder aan de bloemenkrans..

You May Also Like

3 Reacties

  1. Wat wordt het mooi! En je gaat snel, laatste keer dat ik zag was je bij de roos denk.. en elk kruisje is er 1. Ben benieuwd welk volgend project je kiest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi Hoor. Mijn 4 seizoenen moet nog steeds ingeleverd, maar dat is even sparen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat word die mooi en ik vind het knap hoor dat je zolang aan het zelfde borduurt! Voor een kindje waren wij hier beide niet zo goed in hé ;) Althans jij beter dan ik :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥