Wandel je mee?

by - november 02, 2017Nog een ruime twee weken en dan hebben wij alweer zes maanden de sleutels van ons huidige koophuisje. Een half jaar alweer! Ondanks dat wij redelijk snel een woning hadden gevonden, ging er  wel enig denkwerk aan vooraf. Want wat zoek je nu echt in een huis? En in de omgeving? Wij hebben in totaal 7 huizen bekeken en de laatste, die werd het ook gelijk.
.Het huis voldeed aan bijna al onze eisen en de mooie, natuurrijke omgeving gaf de doorslag. Want als wandelaars, vinden wij de omgeving minstens zo belangrijk!  De opgepropte huisjes met bijna geen tuin lieten wij links liggen en wij kozen bewust voor dit rijtjes huis. Ondanks dat wij heel wat mooie tweeonderéénkap huisjes hadden bekeken, bleven ze opgepropt en ver van de natuur. Máár wel dichtbij het centrum. Een zin wat de meeste jonge stellen erg fijn vonden, behalve wij. Wij wilden liever een huis wat dicht bij de natuur stond.
En dat hebben wij gevonden. Een huis wat aan de rand van de stad staat, maar toch nog redelijk centraal ligt. Als wij de fiets pakken zijn wij binnen twintig minuten in het centrum en de afstand is voor de auto vergelijkbaar Maar de natuur, die is dichterbij. Deze foto's zijn genomen tijdens onze favoriete wandelroute. Een route die wij bijna iedere dag lopen. Een route die bijna bij onze achter poort al begint. En zeg nu zelf, hoe kan je hier nu nee tegen zeggen?

You May Also Like

6 Reacties

 1. Tsja, daar is niets tegenin te brengen, prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is echt heerlijk, om zo dicht bij de natuur te wonen, gelijk lekker buiten te zijn als je eens wilt wandelen. En niet eerst met de auto of zo naar een wandelgebied te hoeven rijden.
  Geniet er maar lekker van.
  Fijn weekend,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie naast zo'n mooi stuk natuur wonen. Zowel tof voor jullie als voor ons want zo krijgen we uiteraard regelmatig knappe natuurfoto's van je te zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is zo fijn om de natuur dichtbij te hebben :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat heerlijk! Ik heb ook zo'n fijne wandelroute bij huis. Genieten, echt genieten. Laatst ook allerlei mooie herfstfoto's gemaakt<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige foto's van schitterende natuur.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥