De kou in

by - maart 10, 2018

Hoewel wij iedere dag in de buurt wandelen, is het ook heerlijk om even de auto te pakken om een stukje verderop te gaan wandelen. Want hoewel wij een mooie natuurlijke buurt hebben, is een natuur gebied bezoeken ook erg fijn! Je ziet net wat andere planten en bomen. Je kan andere paden bewandelen en de foto's die eruit voort komen zijn ook altijd mooi. 


En ondanks dat het de laatste tijd erg koud was, in onze streek was het sommige dagen zelfs -7, gingen wij toch in de weekenden heerlijk wandelen. Soms zelfs iedere dag van het weekend. Want op kou kan je je kleden en hele dagen binnen zitten, nee daar zijn wij niet meer zo gek op. Buiten is het veel te mooi, zeker als je deze leuke dieren tegen komt. 

Onze kleine meid vind het wandelen weer helemaal leuk en af en toe zijn we weer aan het oefenen met de draagzak. Deze hing vele maanden aan de kapstok, onaangeraakt. Eleanor begint natuurlijk al een behoorlijk gewicht te krijgen en voor het buikdragen werd ze echt te zwaar. En soms is het lopen met een kinderwagen ook erg fijn. Maar voor deze lange wandelingen in het bos is een draagzak toch fijner, zeker met modderige paden of uitstekende boomwortels. Dus we gaan weer oefenen met de draagzak, maar dan op de rug. Want zoals ieder seizoen, zijn de koude temperaturen weer verdwenen voordat je er erg in hebt. En ik wilde stiekem ook graag de vorst nog even vast leggen. Want deze extreme vrieskou zorgde voor vele bevroren meren en beekjes. Een prachtig gezicht. Zeker met een twinkelend zonnetje en een strak blauwe lucht.

Ja stiekem mis ik deze vrieskou wel eens, want met de stijgende temperaturen komt er ook weer vaker regen deze kant op. En met harde regen, blijven wij toch echt liever thuis. 

You May Also Like

8 Reacties

 1. Prachtige foto's! Ja, het was super met die kou en strak blauwe lucht, jullie hebben gelijk dat jullie er dan op uit trekken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat zijn mooie koeien, die rode.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Michelle,
  Mooie serie foto's, leuk dat jullie een schotse hooglander tegen kwamen op jullie wandeling.
  Kan mij voorstellen dat het wel even wennen is om een draagzak te gebruiken.
  Groetjes Irma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's en fijn dat ze in de draagzak wil.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! En heerlijk toch, lekker naar buiten. Je kunt je inderdaad kleden tegen kou en al die nattigheid die de lente ons gaat brengen is ook niks.
  Leuke foto ook hieronder van je gezinnetje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's! En lukt het al een beetje met de rugdrager? Onze kleine meid is daar nog veel te klein voor, maar ik blijf hoop houden aangezien ze een draagdoek niks vindt.. Misschien dat als ze goed kan zitten zo'n draagzak wel in de smaak valt hihi. Want inderdaad, met een wagen in het bos is niet altijd even praktisch! Laat de lente (zonder alle regenbuien ;-)) maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige foto's! Heerlijk dat je er met de draagzak op uit kon in de kou. Dat zal je meisje ook vast heerlijk hebben gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie foto's en heerlijk lijkt me dat, met een draagzak lekker eropuit<3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥