Fall Fairy | Bladzijde 13

by - maart 12, 2018


Toen ik twee weekjes terug de mooie Fall Fairy (klik) er weer bij pakte had ik wel gehoopt dat er vele kruisjes bij zouden komen, maar dat ik al zo snel een page finisch zou hebben had ik niet verwacht! Ze borduurde makkelijker dan gedacht. In mijn gedachten stond mij nog bij dat ze zo ontzettend veel confetti steekjes had, maar misschien had ik dit keer een gemakkelijk gedeelte. 

Want een borduurwerk is natuurlijk opgedeeld in vele bladzijdes en al die bladzijdes hebben hun eigen kleuren en items die langzaam te voorschijn komen. De laatste twee weken borduurde ik het stukje van de vallende bladeren, een stukje van haar vleugel en van haar jurk. Een fijn stuk om te borduren, eentje met veel afwisseling maar zonder die eeuwige confetti. Dit zorgde ervoor dat ik haar regelmatig in handen had. Telkens als Eleanor haar middag slaapje deed, zette ik wat kruisjes. En voordat ik het wist, rondde ik afgelopen weekend de bladzijde alweer af. Op naar de volgende bladzijde! Eentje waarbij de herfstige ondergrond en een groot deel van haar jurk tevoorschijn zal komen..

You May Also Like

6 Reacties

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥