Monthly Stitch | Maart 2018

by - april 03, 2018

Monthly Stitch, aan het einde van de maand (of in het begin van de nieuwe maand) ga ik terugblikken op mijn gezette kruisjes. Dit deed ik iedere maand in 2017 en ook in 2018 zal ik dit voort zetten. Zo om te kijken hoeveel ik die maand heb geborduurd, maar ook om de motivatie erin te houden. Misschien heb ik die maand wel helemaal niet geborduurd, ook prima maar zo houd ik voor mijzelf wel de borduurwerken in het oog. Want de motivatie wil nog wel eens wegzakken als je aan zo'n zulke grote borduurwerk borduurt. Deze maand blik ik terug op jawel, de mooie Fall Fairy!

- Begin Maart -
Zo pakte ik haar uit mijn handwerk tas. Een klein stukje van de vleugel was zichtbaar en ook enkele bladeren vielen naar beneden. Het was lang geleden dat ik haar in handen had, mei 2016 om precies te zijn. 

Het borduren aan haar stond anders in mijn gedachten en hierdoor begon ik lichtelijk onzeker aan haar te borduren. Ik verwachtte namelijk erg veel Confetti steekjes, maar of het verkeerd in mijn gedachten stond of dat het een makkelijke bladzijde was.. die vele Confetti steekjes bleven weg! Gelukkig voor mij, want toen ik eenmaal wat uurtjes aan haar gespendeerd had kwam het einde van de bladzijde in zicht. Voor het eerst in hele lange tijd had ik weer een page finisch van de Fall Fairy. Hier (klik) kon je er meer over lezen.


- Eind Maart -


En na vele uurtjes borduren ziet ze er momenteel zo uit, vele steekjes zijn er bij gekomen deze maand. Bijna iedere dag had ik haar eventjes in handen en dat is te zien! Als ik nog iets meer tijd aan haar gespendeerd had, had ik nogmaals een page finisch kunnen bereiken.. Maar niet getreurd die gaat er zeker de aankomende maand aankomen.. 

Deze maand ga ik er wel een andere borduur ring bij gebruiken denk ik. Want de Q-snap die ik de afgelopen jaren gebruik, laat toch wat sporen achter. Hopelijk trekt dit de komende dagen nog weg en anders kom het weg goed als ik haar eenmaal ga wassen en opspannen. Al zal dit nog heel wat maanden, misschien wel jaren duren..

Op naar nieuwe, borduurrijke maand 

You May Also Like

3 Reacties

  1. Wat wordt dit borduurwerk prachtig. De kleurtjes zijn zo mooi! En wat heb je flink door geborduurd deze maand.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wouw wat heb je veel gedaan zeg!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je kan het inderdaad zien dat je er veel aan kunnen borduren hebt. Wat wordt ze mooi

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥