Drie jaar getrouwd

by - mei 23, 2018


Afgelopen december konden wij ons tienjarig samenzijn (klik) al vieren, maar gisteren konden wij nog een speciale dag vieren. Wij waren gisteren, 22 mei, namelijk drie jaar getrouwd. En op deze speciale dag dwalen mijn gedachtes altijd even af. Af naar een dag, drie jaar geleden tussen de bloeiende Rododendrons en het geluid van de uilen (klik). Een speciale dag, eentje die wij niet meer snel zullen vergeten. 

Maar ook het heden mogen wij niet vergeten. Als papa en mama zijnde is het soms nog wel eens lastig om tijd voor elkaar te maken. De uitspraak 'je huwelijk of relatie veranderd wel als je eenmaal een kind krijgt' is ons niet onbekend en soms is dit ook wel merkbaar binnen onze relatie. Je hebt immers minder de handen vrij om maar te gaan en staan op de momenten wanneer jij dat net wilt.


Ook met verjaardagen en jubileums is dit soms nog wel eens een dingetje. Wij wilden ons drie jarig huwelijk graag vieren met een etentje. En aangezien wij vorig jaar te druk waren met verhuizen konden we het echt niet voor een tweede keer op rij overslaan. Voor ons gevoel dan. Maar uit eten gaan is lastig als je op korte termijn geen oppas kan regelen.

Maar al snel bedachten wij ons, dat wij natuurlijk ook het eten naar ons konden laten komen. Misschien niet zo 'gezellig' als een echt restaurant maar op deze manier hoefde ik niet te koken en konden we het toch gezellig samen vieren. En het gaat er natuurlijk om dat je het viert, hoe je het viert en voor welke prijs is maar bijzaak. Eleanor ging lekker naar bed en een uurtje later arriveerde ons eten.

Heerlijk sushi in alle soorten en maten. En het was dan ook echt heerlijk!. En voor het eerst konden we fijn ons jubileum diner nuttigen in onze eigen achtertuin. Lekker rustig, met een biertje en een langzaam ondergaand zonnetje terwijl de lucht nog lekker warm was. Een fijne afsluiter van deze drie jaar. En dat vieren van bijzondere dagen? Ach ik weet zeker dat we altijd wel iets zullen bedenken wat bij ons past. Want het gaat er immers om dat je er even weer bij stil staat en het viert, hoe klein of groots is natuurlijk voor iedereen anders..You May Also Like

5 Reacties

 1. Van harte gefeliciteerd! Sushi is zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd en wat gaat de tijd toch snel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd meid! Wij zijn ook dol op (vegetarische) sushi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nogmaals van harte gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd!<3

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥