Geluksmomentjes #10

by - september 16, 2018


'Gelukmomentjes' is een vaste rubriek hier op Kersenbloesems. Eens in de zoveel tijd, laat ik met een paar foto's en woorden zien wat mijn geluks momentjes van de laatste tijd waren. Deze kunnen groot zijn, maar ook klein. De kunst ervan is om in ons drukke, alledaagse leven ze te leren herkennen en te waarderen. Met deze 'Gelukmomentjes' probeer ik nog even stil te staan en te genieten van deze fijne momenten. 


Het overlijden van onze Tommie is alweer een tijdje geleden en sinds dien hebben wij geen kat meer in huis gehad. Maar als je beste vriendin twee kittens adopteert heb je een fijn excuus om even uitgebreid kittens te komen knuffelen! En deze knapperd vond dat helemaal niet erg..


Al een tijdje was ik opzoek naar een nieuw parfum. Ik koop bijna nooit een parfum en aangezien mijn cosmetica ook proefdiervrij moet zijn, is het vaak even puzzelen bij welk geurtje je dan uitkomt. Ik vind houtachtige geuren erg lekker dus ik besloot deze 'Widdringtonia' van The Body Shop eens te proberen. Een fijne geur, deze ga ik met veel liefde dragen de komende herfst.


En over de herfst gesproken.. Ik heb in het bos alweer de eerste paddenstoelen gezien! Altijd een fijn moment. Eentje die ik ieder jaar weer blij ben te begroeten, maar ook iedere keer weer met veel liefde vast leg op foto.


En met de komende herfstmaanden mag er ook weer geshopt worden. Ondanks dat deze print geen 'herfst' roept, vond ik mede door de donker blauwe kleur het shirt toch erg leuk voor Eleanor. Maatje 98 alweer, ze gaat hard!


Ik houd best van chocolade, zoals iedere vrouw, alleen ik houd juist niet van 'normale' of 'alleen  chocolade zonder iets erin' chocolade repen.  Maar een stukje Milka chocolade met karamel vulling, deze Maltesers of een flink stuk Chocolonely met karamel en zeezout gaat er altijd wel in! Helaas overleven dit soort zakjes het nooit lang en daarom haal ik het niet zo vaak in huis.. Maar als het er dan ligt.. ohhhh smullen!


Het borduren gaat weer fijn momenteel. Ik haal er weer zoveel voldoening en ontspanning uit, echt een fijn momentje voor mijzelf!


Wat waren jouw geluksmomenten van de laatste tijd?

You May Also Like

2 Reacties

  1. Wat een leuke geluksmomentjes weer. Dat parfum is inderdaad een heel fijn parfum,. De eerste paddenstoelen heb je ook alweer gezien en wat ik ook met je gemeen heb is de liefde voor chocola met karamel en zeezout karamel, mjammie......
    Fijn dat je weer aan het borduren bent. De herfst is daar dus kan je heerlijk weer even aan de gang.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze week was dat het moment waarop er plots een koerier aan de deur stond vermits ik blijkbaar twee boeken had gewonnen. Maar ook toen mijn man zo lief was om met een troostpakje naar huis te komen omdat ik teveel pijn had én mijn tante die me verraste met een prachtig boeket. Ondertussen zijn er al enkele bloemen uitgebloeid maar ik heb het deze namiddag even opgefrist en hoop er nu nog een weekje langer van te kunnen genieten.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥