Ear Stretching | Van 1.2 naar 12 mm

by - oktober 22, 2018

Dit is inmiddels mijn derde post in de 'Ear Stretching' reeks en misschien ook wel één van de laatsten. Ik heb namelijk ( een soort van) mijn eindmaat bereikt. Maar ik ga je natuurlijk eerst nog even bijkletsen. Mijn laatste update was in Februari en inmiddels ben ik 8 maanden verder en ben ik ook 5 maten omhoog gegaan. De vorige keer waren mijn oren 7 mm en nu dus 12 mm. Maar dit ging zeker niet zonder slag of stoot. Lees je mee?

 ( Tunnels in de maten: 12-10-7-5)

Voor wie mijn vorige updates heeft gelezen, weet misschien nog wel dat ik schreef dat het beter is om je oren langzaam te stretchen, een maat per keer. Maar hoe verder je komt in het stretching proces hoe moeilijker het is om 'Tapers'  ( waarmee je stretcht) voor de tussenmaten te vinden. Na 10 mm gaan de meeste webshops ervan uit dat je twee maten per keer stretcht, maar aangezien mijn oren dit niet fijn vinden moet ik dus echt die tussenmaten zien te vinden.

Ik heb weken lang op 8 mm gezeten totdat ik mijn nieuwe bestelling plaatste voor 9 mm, 10 mm en 12 mm. De Taper in 9 mm drukte ik er zo doorheen! Mijn oren waren dus zelf al op deze maat gekomen  Ik wachten een paar dagen en besloot gelijk door te gaan naar 10 mm. Dit ging kort gezegd moeizaam. Het lukte wel, maar ik kon veel weerstand voelen. Na een paar dagen waren mijn oren minder geïrriteerd  en kon het genezingsproces weer beginnen. 

Deze 10 mm Tunnels heb ik  maandenlang gedragen. Eerlijk gezegd zag ik er een beetje tegen op om naar de volgende maat te gaan. Maar zo'n twee maanden geleden probeerde ik het toch weer eens. En nog eens en nog eens. Mijn oren wilden maar niet naar de 12 mm toe! Ik bestelde sieraden in 11 mm in de hoop dat het beter zou gaan, want de Taper kreeg ik wel door mijn gestretchte oren heen, maar het sieraad niet.  De nieuwe sieraden pasten ook niet en zo bestelde ik na lang zoeken een Taper in 11 mm.

- De 12 mm voor het foutje-

De Taper drukte ik zo door mijn oren heen! Een teken dat ze dus duidelijk groter waren als 11 mm. Voor een laatste poging probeerde ik het nog eens met de 12 mm Taper en na een beetje gepruts lukte het mij! Ik moet eerlijk bekennen dat mijn twijfel of ik hierna nog groter zal gaan, gelijk van tafel is geveegd. Het heeft mij zoveel moeite gekost om op deze 12 mm te komen dat ik denk dat ik mijn eindmaat heb bereikt! Mijn oren geven teveel weerstand, raken te snel geïrriteerd en hierdoor loop ik telkens kans op ontstekingen.

Vanaf 10 mm is het al een heel gevecht geweest en ik ben blij dat ik de 12 mm heb mogen bereiken. Echter door deze stretch poging zijn beide oren ( alweer) ontstoken en zal het genezen iets langer op zich laten wachten. Één oor heb ik tijdelijk weer op 10 mm door een foutje bij het schoonmaken van de ontsteking.  Ik heb nu dus 12 mm en 10 mm. Over een tijdje hoop ik de 10 mm naar de fel begeerde 12 mm te krijgen en dan is het echt klaar. 

Hopelijk kan ik in de volgende  blog een mooie sieraden collectie laten zien, maar daarvoor moet ik eerst beide oren naar de 12 mm krijgen. Dus duim je voor mij?

You May Also Like

1 Reacties

  1. Vind knap dat je tot 12 bent gekomen, ergens vind ik dat al stiekem wel groot ;) Maar vind knap dat je na de tegenslagen toch steeds weer probeert!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥