Tijd voor de lente

by - februari 19, 2019


Als de eerste zonnestralen beginnen te schijnen en de eerste krokussen boven de grond piepen ontwaakt het lentegevoel in mij. Natuurlijk is dit nu nog een beetje vroeg, maar wat een heerlijke dagen mochten wij al hebben! Met het zonnetje, de fluitende vogeltjes en bloeiende krokusjes en sneeuwklokjes waan je je toch al in lente stemming?


En voor mijn gevoel ben ik er ook weer aan toe. Ik ben toe aan frisse buitenlucht en die eerste, toch best wel warme middagen dat je zonder dikke jas naar buiten kunt. Ik ben het binnen zitten zat aan het worden. Dit is natuurlijk met een peuter anders dan wanneer je alleen bent. Alleen zou ik mij nog prima weten te vermaken, zeker mijn met mooie Dreambird sjaal, maar ons meisje- en ik ook- wil weer fijn naar buiten toe!

Lekker wandelen in de parken, spelen op speeltuintjes en de dieren op de kinderboerderij bezoeken. Wij zijn er aan toe! En ook aan gezondere dagen, want eerlijk gezegd ben ik die vele verkoudheden helemaal zat aan het worden. Er zijn continue diverse ziektekiemen/kinderziektes bij ons thuis te vinden en hoewel ik denk dat mijn gezondheid nog eens bekeken moet worden bij een huisarts voel ik mij al zoveel beter als ik het zonnetje weer zie schijnen..

Kijk jij ook zo uit naar de lente?

You May Also Like

1 Reacties

  1. Wat een mooie foto's en ja ik kijk ook echt uit naar de lente.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥