Weekly Moments | Buiten spelen, nieuw papier en Paasontbijtjes

by - april 21, 2019

Weekly Moments, een gezellige foto blog die hier af en toe op Kersenbloesems online komt. In deze fotoblog geef ik je een kleine sneak peek van mijn week als thuisblijfmoeder. Foto's van onze kleine Eleanor, fijne middagen thuis met een borduurwerkje en al het moois wat wij onderweg tegen komen. Pak een lekkere kop thee of koffie erbij, kijk gezellig mee met deze Weekly Moments en laat ook gezellig een reactie achter over hoe jouw week was.

Maandag / 15 April


In plaats van een ochtendje op pad gaan bleven wij lekker thuis zodat de kleine meid wat kon uitrusten. We speelden met de klei, gingen wandelen en tegen het middag uur gingen wij samen american panckes bakken. Zo leuk dat zij ze nu ook graag lust want samen bakken en samen opeten is natuurlijk veel gezelliger! Ze deed een lekker lang middagdutje en de rest van deze zonnige middag zaten wij op de speeltuin. Lang leve zonnige dagen!


Dinsdag / 16 April


Alweer een fijne, zonnige dag in het verschiet! In de ochtend haalden wij samen boodschappen. Eerder deed ik dit liever in mijn eentje, maar tegenwoordig komt het vaker voor dat ik ze samen met Eleanor haal. Als ik haar dan ook een mini winkelwagentje geef dan heeft ze de grote pret en zijn wij zo een uur a anderhalf zoet. In de middag ging ze zoals altijd naar de peuterspeelzaal. Toen ik haar ging ophalen leek het mij wel een leuk idee om gelijk door te fietsen naar de kinderboerderij. Gewapend met een schone luier en wat te drinken spendeerden wij nog even op de kinderboerderij, de konijntjes zijn momenteel echt favoriet! 

Er bleef een klein stukje middag over en deze spendeerden wij op het speeltuintje achter ons huis. Echt ideaal!

Woensdag / 17 April


De woensdag, onze oma dag. Toen ik Eleanor bij mijn moeder had gebracht kon ik gelijk door rijden naar de kapper. Het was alweer zeven weken geleden dus ik was er echt weer aan toe. Een nadeel van kort haar hebben, maar eenmaal geknipt voelt het weer zo fijn aan! Thuis ontspande ik nog even met wat lekkers en een aflevering van Grimm, al jaren één van mijn lievelings- series.

In de middag moest ik naar de mondhygiëniste en gelukkig viel het dit keer erg mee. Alle bezoekjes aan haar en de tandarts begint eindelijk zijn vruchten af te werpen, ik ben bijna klacht vrij!  Eenmaal thuis zag ik dat mijn bestelde papier voor mijn Organizer was geleverd, erg blij mee! Outlook vond het een goed idee om na een update de helft van mijn afspraken uit de agenda te gooien, dus ik ga weer over op papier, jeej!

Donderdag / 18 April


Voor Pasen gingen wij met alle moeders en kindjes op het Mamacafe samen ontbijten. Iedereen nam wat te eten mee en zo hadden wij al snel een tafel vol lekkers. Ik was de eerste die aankwam, dus toen ik de foto nam was het nog vrij leeg hihi.  Eleanor at haar buikje vol van het lekkers en rende lekker rond. 

Eenmaal thuis viel mijn kleine meisje bijna om van vermoeidheid dus zij mocht lekker naar bed. Na een middagdutje van bijna zo'n drie uur, speelden wij nog even buiten en rommelde ik wat aan in de tuin. In de avond gingen wij met z'n drie'tjes een ijsje halen. Softijs met discodip blijft mijn favoriet. Eet jij dat ook nog wel eens?

Vrijdag / 19 April

 

Omdat Chris werkzaam is voor de gemeente is hij vaak vrij op dagen als Goede vrijdag. Dus terwijl Chris Eleanor naar de Peuterspeelzaal bracht, maakte ik mij extra mooi op. Omdat wij de handen even vrij hadden besloten wij er een date- ochtend van te maken. Als vanouds gingen wij weer bij Bagel & Beans koffie drinken. Mijn Carrotcake schoof ik door aan manlief aangezien ik hem niet lustte, maar gelukkig smaakte zijn Cheesecake mij prima. Een gezellige ochtend die wij afsloten bij zijn kapper.

In de middag ging ik naar de Fysio, zoals vele jaren hiervoor. Momenteel ga ik weer wat vaker aangezien mijn klachten opspelen. Wij verdenken weer een overbelasting dus het is even afwachten hoe erg de pijnklachten dit keer gaan worden. Na de fysio reed ik door naar het meubelplein om voor gordijnen te kijken. Niet zo handig, aangezien ik eigenlijk rust moet nemen na een fysio behandeling. Dit deed ik dan later ook maar terwijl Eleanor heerlijk in de tuin met water speelde. 


 Zaterdag / 20 April


Na rustig uitgeslapen te hebben gingen wij met z'n drie'tjes naar het park. In dit specifieke park hebben ze een kleine speeltuin direct aan het terras liggen. Een speeltuin die heel geschikt is voor Eleanor's leeftijd en waar zij zich altijd heerlijk vermaakt terwijl papa en mama buiten een drankje kunnen nuttigen. Dat deden wij dan ook en kijk dit fijne uitzicht dan!

In de middag fietste ik naar het winkelcentrum voor wat nieuwe dagcrème en -helaas - een nieuwe deodorant van de Holland & Barrett  aangezien deze dus niet meer werkt bij mij.   Ik nam gelijk een bosje bloemen voor mijzelf mee. En ondanks dat ik deze middag het huis een uurtje voor mij alleen had besloot ik de badkamer grondig onder handen te nemen. Een klusje wat ik het liefste uitstel zeker omdat het wat zwaarder voor mijn spieren/rug is, maar soms moet het nu eenmaal. Eenmaal klaar ben ik toch altijd wel weer blij met het eindresultaat.. Heb jij ook van die klusjes in huis wat je liever uitstelt?

Hoe was jouw week en heb jij nog plannen voor dit extra lange paasweekend?

You May Also Like

2 Reacties

  1. Grimm vind ik ook echt een leuke serie. Handig dat speeltuintje! Lekker met het goede weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt weer zo'n mooie bloemen staan. Vorig weekend was ik bij de bloemist iets gaan kopen voor mijn schoonmoeder en had ik voor mezelf drie losse stelen gekocht. Die staan hier nog steeds mooi op de kast en ik denk dat ik dat wat vaker ga doen. Een boeket kost natuurlijk vrij veel en daardoor koop ik dat eigenlijk nooit voor mezelf maar enkele takken in een smalle vaas vrolijken het huis even goed op.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je bezoek aan mijn blog.
Een reactie zou ik erg leuk vinden ♥